Топ матраци с размер 144/200

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

24 продукта

Филтри
-65% Топ матрак Green Life
Топ матрак Green Life
366,95 лв.
-35% Топер Memory Moonlight
Топер Memory Moonlight
598,01 лв.
-25% Топ матрак Silver Memory
Топ матрак Silver Memory
282,00 лв.
-5% Топ матрак Алое Вера
Топ матрак Алое Вера
615,60 лв.
-5% Топ матрак с латекс ЕКОН
Топ матрак с латекс ЕКОН
562,40 лв.
-5% Топ матрак 3D
Топ матрак 3D
506,35 лв.
Топ матрак Нани 8 см
Топ матрак НАНИ - 8 см.
207,00 лв.
Топ матрак Aqua Memory
Топ матрак Aqua Memory
477,00 лв.
Топ матрак Memory
Топер Memory
405,00 лв.
Топ матрак Зеро
Топ матрак Зеро Топ
241,00 лв.
Топ матрак Лайт
Топ матрак Лайт
290,00 лв.
Топ матрак Дрийм
Топ матрак Дрийм
362,00 лв.
Топ матрак Комфорт
Топ матрак Комфорт
337,00 лв.
Топ матрак Мемори
Топ матрак Мемори
344,00 лв.
Топ матрак Мемо Плюс
Топ матрак Мемо Плюс
417,00 лв.
Топ матрак Memory Spa
Топ матрак Memory Spa
355,00 лв.
Топ матрак CoolSense Memory Gel
Топ матрак CoolSense Memory Gel
449,00 лв.
Топ матрак Ice
Топ матрак Ice
392,00 лв.
Топ матрак Aloe Memory
Топ матрак Aloe Memory
285,00 лв.
Топ матрак Zanone
Топ матрак Zanone
237,00 лв.
Топ матрак Antea
Топ матрак Antea
320,00 лв.
Топер Bamboo
Топер Bamboo
235,00 лв.
Топ матрак Comforta
Топ матрак Comforta
165,00 лв.
Топ матрак Soft Protect
Топ матрак Soft Protect
294,00 лв.

ТОП МАТРАЦИ И ТЯХНАТА ИСТОРИЯ 

Идеята за изработването на топ матрак за сън идва от скандинавските страни, които са лидери в производството на едни от най-луксозните и качествени легла в света. В тези страни ролята на топ матрака е изключително важна, особено за луксозните легла, при които те са задължителен елемент, защото подобряват комфорта и осигуряват по-комфортна височина на леглото. Но какво всъщност е топ матракът и защо е значим за качествения сън?

Топ матраци - ниски цени top matrak

ТОП МАТРАЦИ И ТЯХНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

В последно време топ матракът е един от най-поръчваните артикули, тъй като клиентите откриват тяхното положително действие. Топ матраците се поставят върху използвания матрак и предлагат едно практично и икономично решение в случай, че искате да подобрите стар матрак, да омекотите твърд матрак или да си осигурите повече удобство и пълноценен сън. Те предлагат както временно, така и дългосрочно решение в случай, че нямате планове да инвестирате при спалното обзавеждане или нямате финансова възможност да подобрите съня си, тъй като е много по-изгодно да заложите на евтин топ матрак, отколкото на нов матрак. Тези продукти са особено практичен избор за студенти и студентски общежития, тъй като са лесни за транспортиране и съхранение. Също така са подходящи за хора, с опорно-двигателни проблеми, страдащи от болки в кръста или схващания. Специалната антиакарна и антибактериална обработка, през която преминават топ матраците, ги прави идеален избор и за хора с алергии, с чувствителна кожа и дори за деца. Какво всъщност е топ матрак? Това е продукт с ниска височина, наподобяващ дюшек, които се използва върху диван или матрак. Този вид дюшеци са много компактни и при къмпинг, жилища под наем или за непредвидени гости. 

Топ матраци - Дормео, Кауфланд, Лидл, Юск, Dormeo, Jusk, Виденов top matraci

ТОП МАТРАЦИТЕ БИВАТ НЯКОЛКО ВИДА СПОРЕД МАТЕРИАЛА, ОТ КОЙТО Е ИЗГРАДЕНО ЯДРОТО ИМ:

- Топ матраци с мемори пяна

- Топ матраци с латекс (пенолатекс)

- Топер за матрак от пенолиуретанова пяна /дунапрен

Височината на топ матраците варира от 2 см до 8 см. Относно широчината и дължината, най-популярните размери топ матраци са 120 х 190, 114 х 190, 82 х 190, 160 х 200, 90 х 200 и 180 х 200. Съществува голямо разнообразие на модели, което прави по-лесен избора на подходящия. Някои модели се предлагат с цип за по-лесна поддръжка, а за други по-луксозни модели може дори да изберете желаната дамаска. Водещи производители на топ матраци като ТЕД, Блян, Нани, Paradise, Magniflex, Латекс ЕКОН разработват нови модели, съобразени индивидуалния вкус на потребителите си. Поради тази причина и едни от най-популярните са топ матраци ТЕД. Те предлагат разнообразни по размери и цени топ матраци. В техния продуктов каталог лесно ще откриете евтин топ матрак цена или луксозен top matrak мемори пяна.

Топ матраци - безплатна доставка на top matrak Дормео

В онлайн магазин за матраци Mattro.net ще откриете всички размери топ матраци, удовлетворяващи изискванията на всеки - топ матраци мемори пяна, латекс и охлаждащ ефект, луксозен или евтин топ матрак. Предлагаме както модели на достъпна цена, така и луксозни такива, модели с разлини аромати и дамаска от сребърни нишки. Имате възможността да избирате топ матраци от колекциите както на чуждестранни брандове, така и на водещи български такива. Онлайн магазин за матраци Mattro.net предлага на своите клиенти разнообразие на висококачествени модели на цени без конкуренция! Ако все пак се колебаете или имате въпроси отностно избора на подходящ топ матрак цени, може да се обърнете за мнение и съдействие към професионалните консултанти на утвърдения магазин за матраци Mattro.net, които ще ви предложат топ матрак на цена според бюджета. Всички топ матраци се доставят безплатно до всяка точка на страната - Варна, София, Бургас, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Видин, Пловдив, Сливен, Русе, Благоевград, Кърджали, Търговище, Банско, Китен, Велинград, Пазарджик, Перник и всички останали градове и села!

loader
Зареждане...