Възглавници ТЕД на НАЙ-НИСКИ цени и Безплатна доставка
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Възглавници - ТЕД

-50%
Възглавница гуши пух
Изчерпан
32,95 лв
65,90 лв

Възглавници ТЕД

Обща информация за възглавници ТЕД

Сред продуктите на високо оценената от потребителите марка матраци ТЕД влизат и разнообразни модели възглавници. Можете да ги откриете на сайта mattro.net, който се е прочул като най-добрият онлайн магазин за матраци и други свързани със спалнята продукти. Той предлага безплатна доставка до София, Враца, Варна, Видин, Монтана, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен, Хасково, Благоевград, Казанлък, Кърджали, Добрич, Ловеч, Шумен, Разград, Свиленград, Перник, Пазарджик, Велико Търново, Стара Загора, Велинград и останалите градове и села в България.

Възглавници ТЕД

Производство, модели, размери, цени на възглавници ТЕД

Всяка една възглавница ТЕД бива създадена от екологично чисти материали, които са напълно безопасни за потребителите. Екипът на ТЕД провежда множество разнообразни проучвания не само за нововъведенията и най-съвременните технологии в индустрията, но и на потреблението на пазара, за да знае какво точно е необходимо на клиентите и да им го предложи.
Издръжливите материали, използвани за възглавници ТЕД, осигуряват дълъг живот на продуктите, като същевременно носят много полезни и приятни характеристики - създават здравословна и проветрива среда, в която не могат да се развиват микроорганизми, осигуряват удобство и комфорт, поддържат врата и главата в правилната позиция за сън, което води до изчезване на болките и схващанията при събуждане, като това ги прави изключително полезни за хора, страдащи от главоболие, мигрени, заболявания на врата.
Възглавници ТЕД с охлаждащ гел са изключително приятни за горещите летни нощи, понеже ще ви разхладят и ще ви помогнат да спите по-спокойно, необезпокоявани от високите температури. Такива характеристики носят и възглавниците ТЕД Адри Кул. Разбира се, има и продукти, които притежават различни характеристики - например възглавниците ТЕД с алое вера имат полезни за здравето свойства и помагат за отпускането, релаксацията и грижата за кожата. Възглавници ТЕД мемори и мемо дрийм са с мемори пяна, която се нагажда според позицията ви, за да ви даде възможно най-удобните условия за сън. Ако страдате от болки във врата или главоболие, анатомичните възглавници ТЕД или тези от гъши пух са точните продукти за вас, понеже поддържат правилната ви стойка по време на сън, за да ви избавят от тези проблеми.

Размери на възглавници ТЕД (варират според модела):

  • 32 х 48 х 10 см
  • 40 х 50 см
  • 40 х 60 см
  • 45 х 65 см
  • 49 х 32 см
  • 49 х 32 х 9 см
  • 50 х 70 см
  • 60 х 40 х 12 см
  • 80 х 80 см

Възглавници ТЕД са на напълно достъпни за потребителите цени, но все пак са с изключително високо качество и носят много полезни свойства. Те притежават издръжливост, дълготрайност, комфорт и удобство. Меки са и от приятни на допир материали, като са полезни за кожата и не причиняват раздразнения. Поддържат врата и главата в правилната позиция за сън, което намалява болките и схващанията, като така създават здравословна ортопедична среда за сън. Материалите, от които са изработени, притежават изключително добри свойства за въздушна проводимост, което прави възглавници ТЕД проветриви, което пък от своя страна означава, че в тях не могат да се развиват вредни микроорганизми. Всяка една възглавница ТЕД ще направи съня и почивката ви много по-приятни, отколкото са били сега. Страхотните им свойства се потвърждават от мненията на клиентите, които са изключително позитивни. Възглавници ТЕД, без значение какъв модел са, притежават дълготрайност, издръжливост, удобство, комфорт, здравословни свойства и ортопедични характеристики.