ЛЕГЛА И СПАЛНИ ТЕД

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

14 продукта

Филтри
-40% Спалня Clever Decision
Спалня Clever Decision
от 321,60 лв.
Основа Linda
Основа Linda
от 380,00 лв.
Основа Hard Base
Основа Hard Base
от 221,00 лв.
Основа за матрак Bella
Основа за матрак Bella
от 244,00 лв.
Спалня Luxury Privilege
Спалня Luxury Privilege
от 1287,00 лв.
Спалня Polaris Plus El
Моторно легло Polaris Plus El
от 3157,00 лв.
Спалня Galaxy
Спалня Galaxy
от 2858,60 лв.
Моторно легло Polaris El
Моторно легло Polaris El
от 2918,00 лв.
Спалня Comfort Supreme
Спалня Comfort Supreme
от 1318,80 лв.
Спалня Bergen
Спалня Bergen
от 1624,80 лв.
Спалня Lund
Спалня Lund
от 1511,80 лв.
Легло Stilo - ТЕД
Легло Stilo
от 2613,00 лв.
Спалня Venice - Венеция
Легло Venice
от 725,00 лв.
Спалня New Wave
Спалня New Wave
от 1184,20 лв.

ЛЕГЛА И СПАЛНИ ТЕД от Mattro.net

Сред многобройните продукти на фабриката матраци ТЕД са и голям брой легла и спални. Продуктовата им гама може да бъде открита на mattro.net - специализиран онлайн магазин за матраци и други спални принадлежности - който предлага безплатна доставка до Сливен, София, Бургас, Пловдив, Враца, Варна, Видин, Стара Загора, Силистра, Велико Търново, Ямбол, Кърджали, Хасково, Перник, Благоевград, Добрич, Ловеч, Кюстендил, Монтана и всяко друго населено място на територията на нашата страна.

Спални и легла ТЕД - снимка

ХАРАКТЕРИСТИКИ, ПРОИЗВОДСТВО, ЦЕНИ И РАЗМЕРИ НА ЛЕГЛА И СПАЛНИ ТЕД

Разбира се, както при производството на матраци, така и при изработката на спални и легла ТЕД са вложени множество разработки на най-добрите технологии и материали в тази област. Екипът на фабриката се стреми да следи последните разработки, проучвания и открития, за да е винаги в крак с новостите и незабавно да ги прилага в действие.

Спални и легла ТЕД - снимка

Материалите, които са използвани за всяка една спалня и всяко едно легло ТЕД, са екологично чисти и не представляват вреда нито за околната среда, нито за хората. Работещите във фабриката експерти старателно са проучили пазара, за да разберат желанията на потребителите и да се нагодят към тях, за да задоволят всяко тяхно изискване. В продуктовата гама фигурират както френски легла ТЕД, така и скандинавски такива. Разбира се, ще откриете още сгъваеми легла ТЕД, но дори това не е всичко. Можете също да си закупите походно легло ТЕД или тапицирани легла с тази марка. Повдигащ механизъм е вграден в подматрачната рамка на някои спални, което позволява подматрачното пространство да бъде използвано за съхранение на багаж.

Част от моделите спални ТЕД имат вградени чекмеджета встрани, а към всяко легло ТЕД можете да изберете някой от моделите табли за легла. Друга възможна опция е изборът на текстил за изработката. Едно от най-луксозните легла ТЕД дори предлага възможност за повдигане на матрака в областите на краката и главата.Част от моделите спални ТЕД имат вградени чекмеджета встрани, а към всяко легло ТЕД можете да изберете някой от моделите табли за легла. Друга възможна опция е изборът на текстил за изработката. Едно от най-луксозните легла ТЕД дори предлага възможност за повдигане на матрака в областите на краката и главата.

РАЗМЕРИ ЛЕГЛА И СПАЛНИ ТЕД:

  • 90 х 200 см
  • 120 х 200 см
  • 140 х 200 см
  • 160 х 200 см
  • 180 х 200 см
  • 200 х 200 см

Спални и легла ТЕД

Всички спални и легла ТЕД са изключително стабилни и здрави. Това гарантира дълготрайността им и отличното им представяне. Те внасят стил и лукс в спалното ви помещение и ви позволяват да се чувствате удобно, комфортно и уютно. Цените на легла и спални ТЕД са съобразени с възможностите на българските потребители, като определено ще откриете отлично съотношение цена-качество. Могат да бъдат открити също и хотелски легла ТЕД, които също са с отлични характеристики. С оглед на мненията на потребителите за легла и спални ТЕД, категорично може да се твърди, че те са с невероятно качество и осигуряват здравина, стабилност и лукс. Тези продукти гарантират дългогодишна употреба, комфорт, уют и удобство. Всички те са изработени спрямо най-съвременните и високи стандарти на индустрията, за да се осигури производството на продукти на най-високо ниво. Екипът на фабриката винаги е в крак с последните тенденции и е наясно с желанията на потребителите, благодарение на задълбочените си проучвания на пазара, така че знае как точно да ви зарадва и да ви даде точно това, което искате. Легла и спални ТЕД се отличават със здравина, стабилност, комфорт и удобство, като всичко това идва на достъпна за вас цена.

loader
Зареждане...