Матраци Латекс ЕКОН

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

13 продукта

Филтри
-35% Матрак Корал 7 зони
Матрак Корал 7 зони
от 253,50 лв.
-35% Матрак Стандарт борд
Матрак Стандарт борд
от 304,85 лв.
-25% Матрак Black Label
Матрак Black Label
от 468,76 лв.
-25% Матрак Лукс с цип
Матрак Лукс с цип
от 405,00 лв.
-20% Матрак Натура
Матрак Натура
от 712,01 лв.
-20% Матрак Меморилатекс Лукс
Матрак МемориЛатекс Лукс
от 615,20 лв.
Матрак Кокос Стандарт
Матрак Кокос Стандарт
от 437,00 лв.
Матрак Латекс COMBO
Матрак Латекс COMBO
от 1083,00 лв.
Матрак aiRaiR Latex
Матрак aiRaiR Latex
от 992,00 лв.
Матрак Меморилатекс Gold
Матрак Меморилатекс GOLD
от 922,00 лв.
Матрак Корал
Матрак Корал
от 320,00 лв.
Матрак Алое Вера
Матрак Алое Вера
от 571,00 лв.
Матрак Стандарт 3D
Матрак Стандарт 3D
от 626,00 лв.

МАТРАЦИ ЛАТЕКС ЕКОН НА СУПЕР ЦЕНИ

Матраци ЕКОН са най-известните латексови матраци в България, и една от единиците фабрики в Европа, която произвежда латексов ресурс. Със своя близо тридесетгодишен опит в областта и невероятно прецизната изработка на всеки свой модел матраци, фирмата е успяла да спечели доверието на хиляди клиенти по цял свят, като в България, отдавна се смята за един от лидерите в областта. MATTRO.NET разполага с богата колекция евтини Матраци Латекс ЕКОН. Можете да разчитате на нас за доставка до цялата страна, а също така, при нужда, и за допълнителна информация или безплатна консултация.

Матраци Латекс Екон

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕДНОЛИЦЕВИ МАТРАЦИ ЛАТЕКС ЕКОН

Матраци ЕКОН разполага с две серии еднолицеви матраци. Те са изработени от синтетични и естествени материали, които в своето съчетание даряват тялото с прекрасен нежен допир и го предпазват от изкривявания, дискомфорт и бактерии. Серия еднолицеви матраци Латекс ЕКОН Делукс имат сърцевина от латексово ядро, комбинирано с вулканизирани пенолатексови микрочастици. Благодарение на отличната си плътност матрак Делукс е идеален за клиенти, които обичат да спят върху по-ортопедични матраци. В допълнение към пенолатексовото ядро е заложен и слой от кокосови стърготини, който освен оптимална проветривост на матрака, подсигурява и стабилна опора и ортопедичност по време на отмора и сън.


От друга страна, Матраци Латекс ЕКОН Комфорт е серия матраци с еластичен и гъвкав механизъм, обвиващ тялото и разпределящ успешно напрежението равномерно по повърхността на матрака, така че да се постигне максимална отмора на организма. Калъфът е с прошита полиестерна вата от вътрешната му страна, антибактериален, с високо съдържание на памук. 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВУЛИЦЕВИ МАТРАЦИ ЛАТЕКС ЕКОН

Богатото разнообразие от двулицеви латексови матраци Латекс ЕКОН може да обърка някой клиент, но е факт, че ако наборът от изисквания, с който вие лично тръгвате на пазар за матраци, е голям, в тази серия вие ще намерите нужния артикул за вашето тяло и перфектна почивка. С огромно удоволствие бихме искали да ви препоръчаме матрак aiRaiR Latex, който е с моноблокова структура. Типично за нея е устройството и от вертикални канали, действащи независими един от друг: отделните части на тялото на човека се подкрепят от различни по размер елементи, а те на свой ред предлагат страхотно усещане за релаксация.

Матраци Латекс ЕКОН - airair матраци

Black Label би бил чудесен вариант за вас в случай, че имате намерение да вложите средства в матрак, който съчетава в себе си удобство и усещане за лукс. Той пристига с десетгодишна гаранция и идеална основа, която не просто ще издържи всякакво тегло, но и няма да позволи по никакъв начин да изкривявате тялото си в грешната поза по време на сън.
Иновативният матрак Меморилатекс път има 7-зонов слой мемори пяна, която идеално приляга на извивките на вашето тяло, даряваща го с усещане за комфорт и позволяваща му да се отпусне, без да усеща насъбралото се от целия ден напрежение.

Зареждане...