Матраци Латекс ЕКОН

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

13 продукта

Филтри
-5% Матрак Кокос Стандарт
Матрак Кокос Стандарт
от 415,15 лв.
-5% Матрак Black Label
Матрак Black Label
от 593,75 лв.
-5% Матрак Латекс COMBO
Матрак Латекс COMBO
от 1028,86 лв.
-5% Матрак aiRaiR Latex
Матрак aiRaiR Latex
от 942,40 лв.
-5% Матрак Меморилатекс Gold
Матрак Меморилатекс GOLD
от 875,89 лв.
-5% Матрак Корал 7 зони
Матрак Корал 7 зони
от 370,50 лв.
-5% Матрак Натура
Матрак Натура
от 845,51 лв.
-5% Матрак Меморилатекс Лукс
Матрак МемориЛатекс Лукс
от 730,55 лв.
-5% Матрак Корал
Матрак Корал
от 304,00 лв.
-5% Матрак Лукс с цип
Матрак Лукс с цип
от 513,00 лв.
-5% Матрак Стандарт борд
Матрак Стандарт борд
от 445,55 лв.
-5% Матрак Алое Вера
Матрак Алое Вера
от 542,45 лв.
-5% Матрак Стандарт 3D
Матрак Стандарт 3D
от 594,70 лв.

МАТРАЦИ ЛАТЕКС ЕКОН НА СУПЕР ЦЕНИ

Матраци ЕКОН са най-известните латексови матраци в България, и една от единиците фабрики в Европа, която произвежда латексов ресурс. Със своя близо тридесетгодишен опит в областта и невероятно прецизната изработка на всеки свой модел матраци, фирмата е успяла да спечели доверието на хиляди клиенти по цял свят, като в България, отдавна се смята за един от лидерите в областта. MATTRO.NET разполага с богата колекция евтини Матраци Латекс ЕКОН. Можете да разчитате на нас за доставка до цялата страна, а също така, при нужда, и за допълнителна информация или безплатна консултация.

Матраци Латекс Екон

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕДНОЛИЦЕВИ МАТРАЦИ ЛАТЕКС ЕКОН

Матраци ЕКОН разполага с две серии еднолицеви матраци. Те са изработени от синтетични и естествени материали, които в своето съчетание даряват тялото с прекрасен нежен допир и го предпазват от изкривявания, дискомфорт и бактерии. Серия еднолицеви матраци Латекс ЕКОН Делукс имат сърцевина от латексово ядро, комбинирано с вулканизирани пенолатексови микрочастици. Благодарение на отличната си плътност матрак Делукс е идеален за клиенти, които обичат да спят върху по-ортопедични матраци. В допълнение към пенолатексовото ядро е заложен и слой от кокосови стърготини, който освен оптимална проветривост на матрака, подсигурява и стабилна опора и ортопедичност по време на отмора и сън.


От друга страна, Матраци Латекс ЕКОН Комфорт е серия матраци с еластичен и гъвкав механизъм, обвиващ тялото и разпределящ успешно напрежението равномерно по повърхността на матрака, така че да се постигне максимална отмора на организма. Калъфът е с прошита полиестерна вата от вътрешната му страна, антибактериален, с високо съдържание на памук. 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВУЛИЦЕВИ МАТРАЦИ ЛАТЕКС ЕКОН

Богатото разнообразие от двулицеви латексови матраци Латекс ЕКОН може да обърка някой клиент, но е факт, че ако наборът от изисквания, с който вие лично тръгвате на пазар за матраци, е голям, в тази серия вие ще намерите нужния артикул за вашето тяло и перфектна почивка. С огромно удоволствие бихме искали да ви препоръчаме матрак aiRaiR Latex, който е с моноблокова структура. Типично за нея е устройството и от вертикални канали, действащи независими един от друг: отделните части на тялото на човека се подкрепят от различни по размер елементи, а те на свой ред предлагат страхотно усещане за релаксация.

Матраци Латекс ЕКОН - airair матраци

Black Label би бил чудесен вариант за вас в случай, че имате намерение да вложите средства в матрак, който съчетава в себе си удобство и усещане за лукс. Той пристига с десетгодишна гаранция и идеална основа, която не просто ще издържи всякакво тегло, но и няма да позволи по никакъв начин да изкривявате тялото си в грешната поза по време на сън.
Иновативният матрак Меморилатекс път има 7-зонов слой мемори пяна, която идеално приляга на извивките на вашето тяло, даряваща го с усещане за комфорт и позволяваща му да се отпусне, без да усеща насъбралото се от целия ден напрежение.

loader
Зареждане...