ЛЕГЛА И СПАЛНИ ПАРАДАЙС

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

4 продукта

Филтри
Основа за матрак Tera
Основа за матрак Tera
от 345,00 лв.
Твърда основа Universal
Твърда основа Universal
от 198,00 лв.
Твърда основа за матрак Oniks
Твърда основа Oniks Lux
от 249,00 лв.
Спалня Tera
Спалня Tera
от 574,00 лв.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕГЛА И СПАЛНИ ПАРАДАЙС

Спалните комплекти на матраци Парадайс се отличават с функционалност и практичност. Но те също така са изключително стилни продукти, които ще донесат лукс на всяко спално помещение. Легла и спални Парадайс се предлагат в mattro.net. Този онлайн магазин, който е прочут с широката си гама матраци, спални, легла и други продукти за спалнята, ви предлага безплатна доставка на моделите на Парадайс до София, Велико Търново, Плевен, Бургас, Враца, Ловеч, Варна, Видин, Стара Загора, Ямбол, Кърджали, Монтана, Хасково, Добрич, Благоевград и всички други населени места на територията на Република България.
Производство, свойства, цени, размери на легла и спални Парадайс 

Спални и легла Парадайс

В производствения процес на спални и легла Парадайс са включени най-новите технологии в тази област, които са комбинирани с първокласни материали. Екипът на фабриката определено е съставен от изключителни професионалисти, които обичат винаги да знаят какви са нововъведенията в тази сфера, за да знаят как да ги приложат на практика и да постигнат още по-добри резултати. Но не пропускат и да проучат пазара и търсенето и предлагането на него, заедно с желанията на потребителите, за да знаят от какво имате нужда и да ви го дадат. Всички материали за спални и легла Парадайс са екологично чисти. Те по никакъв начин не биха могли да навредят на вас или на околната среда. Спални Парадайс могат да бъдат използвани с всички видове двулицеви матраци. Предлага ви се опцията да изберете дамаската и цвета на тапицерията. Някои модели имат повдигаща се рамка, като по този начин ви позволяват да съхранявате багаж в подматрачното пространство.
Не са пропуснати сгъваемите легла Парадайс, като се предлагат и хотелски легла с тази марка. Всяка една спалня Парадайс е със здрава и стабилна конструкция, която е изключително дълготрайна, за да можете да използвате продукта си дълго и да се наслаждавате на качествата му. В добавка към това, всички легла Парадайс се отличават с комфорт, практичност и носят стил и уют в дома ви.

 

РАЗМЕРИ НА СПАЛНИ И ЛЕГЛА ПАРАДАЙС:

  • 90 х 200 см
  • 120 х 200 см
  • 140 х 200 см
  • 160 х 200 см
  • 180 х 200 см

Цените на някои спални и легла Парадайс са малко високи, но други модели на същата марка пък са на доста по-ниска стойност, която би била по джоба на всеки потребител. Отличните  х арактеристики на тези спални и легла ги правят изключително желани на българския пазар, като същевременно мненията на клиентите за тя х  са позитивни и категорично показват, че качеството на всяка една спалня Парадайс е гарантирано високо. Продуктите до един са стабилни и здрави, ще ви служат дълго и вярно, без да ви създават неприятности. Всяко легло Парадайс се отличава с комфорт и удобство, като производителите не са пропуснали да внесат и стил, и лукс. Спални и легла Парадайс ще направят спалното ви помещение едно по-приятно място, в което с удоволствие ще се прибирате, за да се насладите на комфортна и удобна почивка. Стабилната им конструкция ви позволява да използвате максимално дълго тези продукти, като това е постигнато чрез комбиниране на правилните материали с най-съвременните те х нологии за изработване на легла и спални.

loader
Зареждане...