МАТРАЦИ VERTHORA

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

3 продукта

Филтри
Матрак VertheProximate
Матрак VertheProximate
от 1646,00 лв.
Матрак VertheComfort
Матрак VertheComfort
от 880,00 лв.
Матрак VertheSlapping
Матрак VertheSlapping
от 2026,00 лв.

МАТРАЦИ VERTHORA ОТ MATTRO.NET

Verthora е бранд, отличаващ се със специализирани продукти, между които и матраци. Технологията, по която са разработени матраците, е специална Traction система. Този тип система е със специално оребрение в горната част на високоеластичната пяна. Всеки прорез е под определен ъгъл, така че да предостави възможност за обтягане на гръбнака, когато потребителя легне на матрака. Обтягането е деликатен и щадящ процес, при който се увеличава разстоянието между прешлените и максимално се възвръща анатомичната позиция на гръбначния стълб. Точно заради тази система, вложена в матраци Verthora, продуктите им са подходящи за активни спортисти и хора, които страдат от болки в гърба, дори и по-сериозни гръбначни заболявания като сколиоза и дискова херния.

Матраци Вертора

КАКВА Е РАЗЛИКАТА В МОДЕЛИТЕ МАТРАЦИ VERTHORA

Няколко са вариантите, между които може да изберете, ако сте се спрели на технология Traction при матраците. Матрак VertheComfort, предлаган в две височини (21 и 25 см), е ергономичен модел, при който освен оребрения слой, са вложени две отделни ядра, които спокойно може да обръщате. По този начин може да промените твърдостта на матрака, както и да постигнете различна твърдост на вашата половина от тази на партньора ви. При другите два модела - VertheProximate и VertheSlapping нямате възможност за обръщане на отделните ядра, но тях може да ги поръчате в индивидуална изработка, съобразена с вашата височина и килограми, така че да постигнете максимален възстановителен ефект. Производители Verthora са добавили към продуктите си таблица, където може да видите матрак с каква твърдост е подходящ за вас.

Матрак Вертора - предимства

ПРЕДИМСТВА НА МАТРАЦИ VERTHORA

Главното предимство на матраци Verthora е единствената по рода си Traction система, патентована от тях, която не само ви предоставя комфорт, но и спомага отпускането на мускулатурата и изграждането на правилен мускулен стереотип. Двуядрената система при двойните размери е друго предимство, което е особено подходящо при двойки с различни предпочитания за твърдост и които често не могат да стигнат до общо решение какъв матрак да изберат за дома си. Материалите, от които са конструирани матраците, са от най-висок клас. Дамаските са с високо съдържание на лен и памук. Също голямо предимство е, че са еластични, което не възпрепятства движението на ребрата на пяната, за да се напасне идеално според вашето тяло. Всички модели разполагат и с вътрешни протекторни калъфи, запазващи качествата на материалите в ядрата. Снабдени са с ципове, за да може лесно да ги сваляте и изпирате в домашни условия.

Матраци Вертора - безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА МАТРАК VERTHORA

Всеки матрак Verthora, поръчан в сайта ни, получавате с безплатна доставка до дома си. Извършваме доставка до всички населени места в страната - до по-големи и по-малки градове и села (Пловдив, Бургас, Варна, София, Велико Търново, Кърджали, Смолян, Сливен, Добрич, Русе, Перник, Плевен, Благоевград и много други). Матрак Verthora може да поръчате както в стандартен единичен (80/200, 82/190, 90/200, 120/200) и двоен размер (160/200, 140/200, 180/200, 200/200), така и по индивидуален размер, след предварително запитване. Свържете се с нас на тел. 0885 545 060, за да ви помогнем в избора и да ви осигурим качествен и спокоен сън!

loader
Зареждане...