МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Съвети

Матраци ТЕД Влизат в Къщата на Vip Brother 2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (5 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

В къщата на Vip Brother 2015 се настаняват и Матраци ТЕД

Новият сезон на Vip Brother стартира с голям успех. Тази година продуцентите са събрали звезди от най-висока класа, а за тях са нужни и матраци от същата величина, които да предлагат нужния им комфорт. Поради тази причина в къщата на виповете влизат и най-луксозните матраци на ТЕД, които биха осигурили невероятно добра среда за сън и почивка. Добрият сън е изключително важен за доброто настроение и енергия през деня, затова от Матраци ТЕД са избрали и своя ВИП продукт за реалитито - двулицев матрак Матера.

Разгледай матрак Матера на СУПЕР цена тук: https://mattro.net/матрак-матера

Вип Брадър 2015 - снимка

Съвършен продукт, достоен да приеме в обятията си VIP съквартирантите в най-гледаното телевизионно реалити на България - Вип Брадър 2015. Модел, изработен с идея за постигане на максимално удобство и спокойствие по време на сън, така необходимо за ведра обстановка и усмивки в къщата. Всеизвестно е, че когато човек се е наспал добре е много по-енергичен и положително зареден за нови емоции и приключения, водещи и до висок рейтинг на предаването.

Матрак Матера е един от най-качествените продукти за сън на българския пазар, в който дори е помислено и за вредните геопатогенни влияния на подземните водни течения. Освен комфорт на високо ниво, получавате и здравословна среда, в която да се насладите на съня и почивката си.

Матрак Матера - разрез

Ядрото му е от индивидуално опаковани покет пружини, предлагащи правилно разпределение на тежестта на тялото, като по този начин не се натрупва излишно напрежение в мускулатурата и се събуждате свежи и добре отпочинали. За допълнителна мекота и ефект на обгръщане е добавена и мемори пяна, която има свойството да запомня извивките и да реагира на телесната температура. Всичко това, допълнено с висококачествен калъф, мек и нежен на допир, правят матрак Matterra най-подходящия продукт за хора, които държат на здравословен сън и максимално удобство, както и за хора с натоварено и динамично ежедневие, които намират спокойствие в обятията на удобния матрак.

Pin It