Матраци Mattro разширяват границите на иновацията и дизайна, представяйки седем изключителни типа дамаски за легла - Елиа и Савина. Тези качествени дамаски не само преобразяват външния вид на вашето легло, но и предлагат практични решения за поддържане на чистота и свежест във всяко спално помещение.

Дамаски за легла Елиа и Савина - Mattro

Дамаски Barrel

Дамаската Barrel е революционно решение за тези, които ценят лекотата на поддръжка без компромис със стила. Изработена от 100% полиестер, тази дамаска се отличава с технологията Easy Clean, която прави премахването на дори най-трудните петна играчка. Независимо дали става въпрос за кетчуп, кафе или мастило, можете лесно да отстраните петната само с вода. Ето как:

  1. Внимателно отстранете излишната мръсотия от повърхността.
  2. Накиснете петното с хладка вода и попийте внимателно с хартиена кърпа.
  3. Оставете дамаската да изсъхне напълно.

Така, Barrel предлага идеалното съчетание между практичност и естетика, превръщайки леглото в централен елемент на всяка спалня.

Дамаски за легла и спални Савина и Елиа - Barrel

Дамаски за спалня Савина и Елиа - Barrel

Дамаски за легло Савина и Елиа - Barrel

Легла и спални Савина и Елиа - дамаски Barrel

Спални Савина и Елиа - избор на дамаска Barrel

Дамаски Curio

Дамаската Curio представлява още едно иновативно решение от матраци Mattro, което подчертава ангажимента ни към предоставянето на продукти от най-високо качество. Изработена от 100% полиестер, тази водонепропусклива дамаска е идеална за тези, които търсят максимална защита за своите легла.

Тъканта на Curio е покрита със специално защитно покритие, което образува водоотблъскващ слой. Този слой предотвратява бързото просмукване на течности, като по този начин течността кондензира на повърхността на материала. Това иновативно свойство предотвратява незабавното абсорбиране на течността от тъканта, което от своя страна позволява бързо и лесно почистване на разлятата течност с мека или хартиена кърпа.

Изборът на дамаска Curio е идеален за домове с малки деца, домашни любимци или просто за тези, които искат да добавят допълнителен слой защита срещу ежедневните инциденти. С Curio, вашето легло остава защитено, чисто и сухо, осигурявайки ви спокойствие, че вашето спално място е винаги в най-добро състояние.

Дамаски за легла и спални Савина и Елиа - Curio

Легла и спални Савина и Елиа - дамаска Curio

Дамаски за легло Савина и Елиа - Curio

Дамаски за спалня Савина и Елиа - Curio

Спални Савина и Елиа - безплатен избор на дамаска Curio

Легла и спални Савина и Елиа - Curio дамаски

Дамаски Monolith

За да допълним нашата изключителна колекция от дамаски за легла, Mattro с гордост представя дамаската Monolith. Проектирана за тези, които ценят здравината и устойчивостта, Monolith е изработена изцяло от 100% полиестер, гарантиращ водонепропускливост и изключителна дълготрайност. Тази дамаска е идеалният избор за всяко спално място, предлагайки едновременно практичност и модерен дизайн.

Monolith се отличава със своята способност да предпазва вашето легло от влага и разливи, като същевременно запазва елегантния си вид години наред. Водонепропускливата ѝ характеристика осигурява допълнителен слой защита за вашето легло, като създава бариера срещу течности и позволява лесното и бързо почистване на всякакви петна. Това прави дамаската Monolith перфектният избор не само за домове с деца или домашни любимци, но и за всеки, който търси максимално удобство и минимална поддръжка.

Издръжливостта и водонепропускливостта на Monolith, комбинирани със стилния ѝ и съвременен дизайн, я превръщат в изключително желана дамаска за легла, която допринася както за функционалността, така и за визуалната привлекателност на всяка спалня. Изборът на дамаска Monolith за вашето легло означава инвестиция в качество, което издържа на времето и ежедневието, докато създава усещане за лукс и комфорт.

Дамаски за легло Елиа и Савина - Monolith

Дамаски за спалня Елиа и Савина - Monolith

Дамаски за легла Елиа и Савина - Monolith

Дамаски за спални Елиа и Савина - Monolith

Дамаска за легло Елиа и Савина - Monolith

Дамаска за спалня Елиа и Савина - Monolith

Дамаски Point

Разширявайки нашето портфолио от висококачествени дамаски, Mattro представя дамаската Point, която съчетава иновацията и естетиката в един уникален продукт. Съставена от 97% полиестер (PES) и 3% найлон (NY), тази дамаска представлява тъкан от ново поколение, която обещава издръжливост, удобство и стил.

Дамаската Point е характерна със своята мека и приятна на допир текстура, докато в същото време предлага изключителна здравина и дълготрайност благодарение на уникалното съчетание на полиестер и найлон. Този тип текстилна тъкан осигурява оптимален баланс между комфорт и издръжливост, правейки я идеален избор за всекидневна употреба.

Освен това, дамаската Point е лесна за поддръжка, като същевременно предлага съвременен и елегантен външен вид, който може да се интегрира безпроблемно във всякакъв интериорен дизайн. Благодарение на своята изключителна устойчивост на износване и способността да запазва цветовете си живи и наситени дълго време, дамаската Point представлява перфектното решение за тези, които търсят устойчивост и стил в едно.

Дамаски за легло Елиа и Савина - Point

Дамаски за спалня Елиа и Савина - Point

Дамаски за легла Елиа и Савина - Point

Дамаски за спални Елиа и Савина - Point

Избор на дамаски за легло Елиа и Савина - Point

Дамаска Primo

Матраци Mattro с гордост добавя и Primo - символ на ултимативна защита и безупречен стил. Произведена от 100% полиестер, дамаската Primo не само впечатлява с елегантния си външен вид, но и предлага водоустойчиви характеристики, които поставят нови стандарти за функционалност и издръжливост в домашния текстил.

Primo е разработена с идеята за максимална практичност, предлагайки на собствениците лекота при поддръжката и спокойствие, че техните легла са защитени от всякакви течности и разливи. Водоустойчивата ѝ тъкан не само предотвратява проникването на влага, но и позволява лесното почистване на всякакви петна, като по този начин удължава живота и запазва красотата на вашата спалня.

Освен практическите ѝ ползи, дамаската Primo също така се отличава с изтънчен дизайн, който се вписва перфектно във всеки интериор. Тя е идеалният избор за тези, които искат да съчетаят функционалността с модерния стил, предлагайки елегантен завършек на всяко легло и спалня.

Дамаски за легла Primo

Дамаски за леглo Primo

Дамаски за спални Primo

Дамаски за спалня Primo

Дамаски Scala

Изработена изцяло от 100% полиестер, Scala не само радва сетивата със своята изискана текстура, но и предлага практични водоотблъскващи свойства, които защитават вашето легло от ежедневни неволи.

Scala е пример за това как иновативните технологии могат да се съчетаят с високите стандарти за естетика, които клиентите на Mattro очакват. Водоотблъскващата ѝ тъкан ефективно предотвратява проникването на течности, като същевременно позволява лесно отстраняване на петна, което прави поддръжката бърза и безпроблемна. Това я прави идеална за семейства, хора с активен начин на живот или просто тези, които ценят лекотата на поддръжка без да жертват стила и комфорта.

Дамаската Scala допринася за луксозната атмосфера на всяка спалня със своя съвременен дизайн и гладка текстура, като същевременно предлага функционалност, необходима за запазване на дълготрайната чистота и свежест на вашето спално място. Без значение дали сте изправени пред разлято вино или детски приключения, Scala осигурява спокойствие и увереност, че вашето легло ще остане защитено и лесно за поддръжка.

Дамаски за легла - Scala

Дамаски за легло - Scala

Дамаски за спалня - Scala

Дамаски за спални - Scala

Избор на дамаска за спалня - Scala

Избор на дамаска за легло - Scala

Дамаски Terra

Съчетава неповторимото усещане за лукс, което предлага кадифето, с модерните технологии за защита и издръжливост. Изработена изцяло от 100% полиестер, Terra не само докосва сетивата със своята мекота и гладкост, но и предлага водоотблъскващи свойства, които я правят идеален избор за всеки дом, особено за тези с домашни любимци.

Terra е дизайнерско решение за тези, които не искат да правят компромиси между елегантността и функционалността. Видът кадифе придава богат и завършен вид на всяко легло, като в същото време водоотблъскващата повърхност гарантира, че вашето легло ще остане защитено от разливи и петна. Тази характеристика е особено ценна за собствениците на домашни любимци, предлагайки лесна поддръжка и спокойствие, че мебелите ще останат чисти и свежи дори в най-активните домакинства.

Дамаската Terra е създадена да издържи на изпитанията на ежедневието, като същевременно запазва своята изисканост и мекота дълго време след покупката. Нейната устойчивост на износване и лесна поддръжка я правят практичен, но луксозен избор за всеки, който търси да добави допълнително измерение на комфорт и стил в своята спалня.

Дамаски за легла - Terra

Дамаски за легло - Terra

Дамаски за спални - Terra

Дамаски за спалня - Terra

Избор на дамаски за спалня - Terra

Избор на дамаски за легло - Terra

Mattro подчертава своето ангажимент към предоставянето на решения, които съчетават визуална привлекателност с безпрецедентна функционалност. От Barrel и Curio до Monolith, Point, Primo, Scala и Terra, нашата гама от дамаски предлага разнообразие от текстури и свойства, за да удовлетвори всяко предпочитание и нужда. Изборът на дамаска не оскъпява допълнително продукта.