Матраци Isleep в покрепа на академията за глухи деца

Матраци iSleep гордо си партнират с Академията за глухи деца Анди и Ая, тъй като смятат, че всяко едно дете заслужава възможността да се развива. Те твърдят, че всички деца заслужават равни възможности за развитие и образование, независимо от своите физически особености. Анди и Ая предоставя уникално преживяване и образование, където децата с увреден слух учат и се вдъхновяват чрез игра.

Матраци iSleep даряват 10 лв. от всеки закупен матрак като дарение за подкрепа на Академията. С това те желаят да сътворят положителна промяна и да подкрепят важната мисия на Анди и Ая.

Каузата гарантира уникална възможност за развитие на личния потенциал на децата, вдъхновение и, не на последно място, придобиване на увереност и самочувствие. Тук се използват иновативни методи, които подпомагат развитието на комуникативните умения и логическото мислене. Част от финансирането на обучението е частично от родителите, докато субсидиите от дарения и приходите от продукти с кауза се инвестират целенасочено в развитието на Академията.

Децата с увреден слух всеки ден създават чудеса с жестове. Те те канят да споделиш този език и да се присъединиш към тях в ученето за техните мечти, игри и приятели.

Твоето съдействие играе решаваща роля за Академията!

Матраци isleep - по - добро бъдеще за децата в академията

През началото на 2022 г., благодарение на вашите поръчки, беше постигнат изключителен прогрес:

Финансиране на уроци и курсове на стойност над 2000 лв.
Създаване на онлайн материали и игри на стойност над 3000 лв.

Твоето дарение играе ключова роля за постигането на този напредък. Събраните средства осигуряват ново обзавеждане, образователни игри, софтуери, които подпомагат обучението, книги и играчки.

Благодарение на твоя принос, създаваме по-добро бъдеще за децата в Академията!

Предоставя се уникална среда, където децата разгръщат своите таланти и растат в приятелско обкръжение на свои приятели и връстници. Тук, всеки нов ден е възможност за следване на мечтите и свободно общуване. Средствата, събрани чрез кампанията на матраци ISLEEP, се насочват към по-нататъшно развитие на децата в областта на роботиката, комуникационните умения и компютрите. Освен това, те се използват за привличане на допълнителни експерти, повишаване на квалификацията на преподавателите и разработване на нови методики за обучение. Така се създава среда, в която децата не само учат, но и развиват своите умения в пълнота.