МАТРАЦИ STEPIN2NATURE

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

4 продукта

Филтри
Матрак StepIn2Nature
Матрак StepIn2Nature
от 498,00 лв.
Матрак StepIn2Nature (18 см)
Матрак StepIn2Nature (18 см)
от 337,00 лв.
Еднолицев матрак Stepin2nature Light
Еднолицев матрак Stepin2nature Light
от 387,00 лв.
Матрак Stepin2nature Light
Матрак Stepin2nature Light
от 387,00 лв.

МАТРАЦИ STEPIN2NATURE С МИНЕРАЛИ НА ЕКСТРА ЦЕНА

Матраци Stepin2Nature не са толкова популярни, но все пак изключително силно заслужаващи си вашето внимание производители на матраци. Това са българи, които започват своя бизнес почти на шега, водени обаче от два достатъчно сериозни принципа на работа: любовта и идеята за природата и натуралните съставки. Създавайки своята мисия за по-добър сън и споделена постеля с любимия човек, тези производители вече няколко години подред ни радват с перфектна стока, на която наистина можем да разчитаме. Двулицеви матраци матраци Stepin2Nature се предлагат на значително достъпна цена, а освен това пристигат и с гаранция от цели 10 години.

Матраци step in 2 nature

Нещо повече – в тях са внедрени последните иновации и технологии на пазара за матраци, така че почитателите на модерните продукти за спалня, наистина могат да разчитат на матраци Stepin2Nature. Ние от MATTRO.NET сме техни официални представители, така че можете по всяко време да закупите и от нас уникалните матраци Stepin2Nature. А ето и няколко думи за тях, които биха били полезна информация, за хората, все още не подозиращи за огромния потенциал на този български производител на качествени и евтини матраци

 

ОПИСАНИЕ НА МАТРАК STEPIN2NATURE

Матраци Stepin2Nature  разполагат с изключително функционално ядро, което представлява перфектно съчетание на минерали от природата. Повечето от вас сигурно вече са наясно с тяхното благоприятно действие върху общото здраве, но най-вече върху нервната система, костите и мускулите, кръвното налягане, а също така и паметта и доброто настроение. По-конкретно, използваните материали в тези иновативни двулицеви матраци са шунгит,  зеолит и турмалин. В своето страхотно натурално съчетание те дават възможност на тялото не просто да си почине, но и да се възстанови от целия натрупан през деня стрес.  В матраци Stepin2Nature обаче присъства и още един важен за съня минерал. Турмалинът превръща влагата във въздуха в отрицателни йони, които от своя страна подобряват имунната система, а също така и стимулират клетъчния метаболизъм, дават на човека възможност да диша по-добре, дори да има сериозни респираторни проблеми.  Тези матраци имат мобилен калъф за по-лесна поддръжка, чийто състав е 100% памук и външен калъф от 89% памук и 11% лен. Според специалистите това е матрак с изключително висока степен на защита от акари, бактерии и мухъл. Те, както знаете, могат да ни заразят с много сериозни болести, а също така да развият в човешкото тяло инфекции и дори да причинят хронични алергични състояния. Избирайки двулицеви матраци Stepin2Nature, вие избирате качество и надеждност, комбинирани с комфорт и усещане за спокойствие, дори когато сте в пълен покой и единственото нещо, от което имате нужда е да се наспите и да започнете следващия ден заредени със сили и положителни емоции.

loader
Зареждане...