Топ матраци ТЕД - удобен завършек на всяко легло

Всички специалисти по продуктите за спалня са отлично запознати с перфектното въздействие на скандинавските легла върху организма. При тях се ползват няколко различни слоя, които перфектно комбинира свойствата си и по този начин спящия ляга удобно и заспива на мига. Скандинавската концепция е една от най-широко разпространените технологии при производството на продукти за съня. Най-важното при тях е умелото съчетаване на основи с пружини - Бонел или Покет, с други материали като полиуретан, латекс, мемори и естествени суровини - кокос, вълна, памук или конски косъм. Такива системи се предлагат едва от няколко фирми и са на доста висока цена. Все пак, има начин да постигнет подобен ефект на наистина разумна цена - с помощта на Негово Величество Топ Матракът!

►► Разгледайте топ матраци на промоция

Топ матраци ТЕД

Какви са функциите на различните топ матраци

Топ матраците могат да бъдат определени като мини матраци, чиято височина започва от 3 см и не надвишава 9 см. Тяхната функция може да варира, в зависимост от пълнежа им. Така например, топ матраци с мемори пяна с лекота омекотяват усещането от матрака или връщат комфорта му, ако той просто е станал неудобен. Латексовите топ матраци също много умело подсилват удобството на стария матрак, изравняват го и подпомагат премахването на напрежение по тялото. Топ матраци от полиуретан обикновено са по-високи и малко по-твърди. Те са отличен избор, ако старият матрак е с неравна повърхност, или ви е прекалено мек. Полиуретановите топери без проблем ще изравнят матрака, и ще са ви особено полезни, особено ако страдате от проблеми с гърба и кръста. Разбира се, класификацията е съвсем условна, защото на пазара има най-разнообразни продукти - различни съчетания между материалите, различни дамаски, аромати и всичко онова, което ще ви помогне да се наспивате по-добре.

►► Разгледайте топ матраци на ТЕД

Нови топ матраци ТЕД

Топ матраци ТЕД

ТЕД-БЕД са не просто фирма производител. Всички техни специалисти и технолози отлично разбират психологията и същността на съня, защото именно това е тяхната мисия - най-перфектната почивка за всеки организъм. Топ матраци ТЕД се изработват от най-висококачествените суровини, които да осигурят на тялото ви това, от което то има най-голяма нужда. Освен материалите полиуретанова пяна и мемори пяна, българската фирма успешно прилага и здравословни продукти, като лавандулов аромат и екстракти от алое вера с антибактериален ефект и бамбукови нишки за отлична влагоабсорбация. Топ матраци ТЕД се разполагат от ниския до средния ценови клас, така че, всеки потребител да подбере най-доброто, според своите възможности. Дори и старият ви матрак да е много удобен, и да ви осигурява спокоен и здрвословен сън, винаги може да се чувствате и по-добре. Просто изберете топ матрак, според вашия вкус и направете съня още по-вълшебно изживяване. Това е още по-лесно с ниските цени на топ матраци ТЕД в Mattro.net и напълно безплатната доставка, която се предлага, до всеки град или село.

Модели топ матраци ТЕД

Топ матрак Adeona

Моделът е класически полуретанов топер, предназначен да изравни стария матрак и да ви върне комфорта. Дамаската е антиалергична, а височината е стандартна - 5 см. Гаранционният срок е 2 години. 

Топ матрак Nova

Топ матрак Nova е седмсантиметров топер, изработен изцяло от аква мемори пяна. Този тип пяна всъщност е мемори пяна с подобрени характеристики. Той заема точната форма на тялото ви и ви предоставя огромно удобство. Снабден е с цип за лесна поддръжка. Гаранцията му е 5 години.

Топ матрак Aloe Memo Flex

Топ матрак Aloe Memo Flex е от лимитираната Aloe серия на матраци ТЕД, за които продукти е характерна силно антибактериална дамаска. В сърцевина, моделът е от полиуретан с мемори слой в прошивката за повече мекота. Висок е 5 см, а гаранцията е 2 години.

Топ матрак Adry Cool

Топ матрак Adry Cool също не е от редовната колекция на марката, но е вече любим продукт на потребителите. Състои се от полиуретан и революционна мемори пяна, със специално вложени гел капсули за охлаждащ ефект. Притежава цип за сваляне на калъфа. Височината е 5 см, а гаранцията - 5 години.

Топ матрак Silver Memory 

Топ матрак Silver Memory е представител на специалната Сребърна колекция, за която са характерни сребърни нишки в дамаската, за отлична защита срещу алергии и обриви. Ядрото му е от полиуретан и мемори пяна, а калъфът е оборудван с цип. Топерът е предназначен да омекоти стария ви матрак. Висок е 7 см, с гаранционен срок от 2 години.

Топ матрак Гъши пух

Топ матрак Гъши пух е най-новия, но и най-луксозния продукт от колекцията топ матраци на ТЕД. Съдържанието му е изцяло от гъши пух, който отлично регулира температурата и осигурява мекота. С памучната дамаска е сигурно, че няма да пострадате от алергия. Моделът е с височина 5 см и гаранция 2 години.