Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Топ матраци

Сортирай по
-25%
Топер Memory
123,00 лв
164,00 лв
-15%
Подарък Възглавница Мемори Пух:
- за матрак с ширина до 120 см - 2 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Топ матрак i-Springs
186,15 лв
219,00 лв
-10%
Подарък Възглавница Мемори Пух:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Топ матрак Nova
152,10 лв
169,00 лв

Топ матраци на промоция

Топ матраци с разнообразни промоции

Топ матраците са идеално допълнение към основният еднолицев или двулицев модел матрак. Използват се най-често в случаите,  когато спите на по-твърд (ортопедичен) модел матрак с цел омекотяване. Също така доста хора, които нямат в момента възможност да подменят матракът си с нов от финансова гледна точка слагат топ матрак върху старите си матраци и подобряват качествата им за срок от 1-2 години.

 Топ матраците могат да бъдат няколко модела, които изцяло се различават от материала използван за изработка на ядрото му:
- Топ матраци с мемори пяна
- Топ матраци с латекс (пенолатекс)
- Топ матраци от пенолиуретанова пяна /дунапрен

Топ матраци с ниски цени на всички производители

В последно време доста клиенти използващи топ матраци откриват техните полужителни качества и като продукт Топ матракът става все по търсен артикул за спалнята на повечето хора. Всички производители като матраци ТЕД, Блян, Нани, Парадайс, Латекс Екон, Магнифлекс, Дон Алмохадон стартираха и разработват много нови модели топ матраци като изцяло се съобразяват с изискванията на клиентите си!
Топ матраците се произвеждат с дебелина от 2 до 8 см. Някой от производителите предлагат своите топ матраци с цип на дамската за по лесната им подръжка посредством изпиране. Някой от производителите предлагат някой от моделите си с избор на дамска като матраци ТЕД и матраци Парадайс.  

Онлайн магазин mattro.net предлага всички познати модели топ матраци на най-изгодни цени. Доставката на топ матраците е напълно безплатна за всички села и градове в България! И като казваме всички, нямаме предвид само най-големите градове като София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, но и до всички по-малки градове като Сливен, Шумен, Ловеч, Видин, Враца, Кюстендил, Добрич и Велико Търново, както до заобикалящите ги села или вилни зони.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.