Топ матраци на промоция
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Топ матраци

-35%
Топ матрак 3D
205,40 лв
316,00 лв

Топ матраци с промоция

Топ матраци на промоция

Топ матраци с разнообразни промоции

Топ матраците са идеално допълнение към основният еднолицев или двулицев модел матрак. Използват се най-често в случаите,  когато спите на по-твърд (ортопедичен) модел матрак с цел омекотяване. Също така доста хора, които нямат в момента възможност да подменят матракът си с нов от финансова гледна точка слагат топ матрак върху старите си матраци и подобряват качествата им за срок от 1-2 години.

 Топ матраците могат да бъдат няколко модела, които изцяло се различават от материала използван за изработка на ядрото му:
- Топ матраци с мемори пяна
- Топ матраци с латекс (пенолатекс)
- Топ матраци от пенолиуретанова пяна /дунапрен

Топ матраци с ниски цени на всички производители

В последно време доста клиенти използващи топ матраци откриват техните полужителни качества и като продукт Топ матракът става все по търсен артикул за спалнята на повечето хора. Всички производители като матраци ТЕД, Блян, Нани, Парадайс, Латекс Екон, Магнифлекс, Дон Алмохадон стартираха и разработват много нови модели топ матраци като изцяло се съобразяват с изискванията на клиентите си!
Топ матраците се произвеждат с дебелина от 2 до 8 см. Някой от производителите предлагат своите топ матраци с цип на дамската за по лесната им подръжка посредством изпиране. Някой от производителите предлагат някой от моделите си с избор на дамска като матраци ТЕД и матраци Парадайс.  

Онлайн магазин mattro.net предлага всички познати модели топ матраци на най-изгодни цени. Доставката на топ матраците е напълно безплатна за всички села и градове в България! И като казваме всички, нямаме предвид само най-големите градове като София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, но и до всички по-малки градове като Сливен, Шумен, Ловеч, Видин, Враца, Кюстендил, Добрич и Велико Търново, както до заобикалящите ги села или вилни зони.