Топ матраци с полиуретанова пяна

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

9 продукта

Филтри
-80% Топ матрак Premium
Топ матрак Premium
от 93,60 лв.
-75% Топ матрак Massage
Топ матрак Massage
от 95,45 лв.
-65% Топ матрак Green Life
Топ матрак Green Life
от 203,84 лв.
-60% Топ матрак Лавандула
Топ матрак Лавандула
от 104,48 лв.
Топ матрак Memory
Топер Memory
от 175,00 лв.
Топ матрак Симо
Топ матрак Симо
от 89,00 лв.
Топ матрак Комфорт
Топ матрак Комфорт
от 160,00 лв.
Медицински топ матрак Медикал
Медицински топ матрак Медикал
от 148,00 лв.
Топ матрак Comforta
Топ матрак Comforta
от 82,00 лв.

Топ матраци с полиуретанова пяна от Mattro.net

Топ матракът е продукт, който може да ползваме в доста ситуации, а вече и всички производители предлагат освен матраци и топ матраци на повече от достъпни цени. В случай, че матракът ви е станал за смяна, но в момента нямате възможност да го направите, идеален за вас вариант е закупуването на топ матрак, с който да повишите комфорта и да елиминирате неудобството, което ви причинява матракът. Тъй като вече се произвеждат всякакви разновидности топ матраци, може да избирате между разнообразни материали, според индивидуалните си предпочитания за комфорт. Освен най-често търсените топ матраци от мемори пяна и полиуретанова пяна, най-новото, което може да срещнете е топер с пружинки от колекцията топ матраци ТЕД. Освен за подобряване на личния си комфорт, топ матраците биват използвани и за обзавеждане на хотел, къща за гости или вили. Удобни са за транспортиране и може да се ползват освен вкъщи и за къмпинги и каравани, където със сигурност ще ви влязат в употреба.

Топ матраци с промоции

Топ матраци от полиуретанова пяна с ПРОМОЦИИ от Mattro.net

Предполага се, че ако нямаме финансова възможност за смяна на матрак и се налага да закупим топ матрак, то ще търсим модели на достъпни цени. В случая от всички модели, тези с полиуретановата пяна са с най-ниски цени, като това в никакъв случай не е за сметка на качеството. В Mattro.net - е-магазинът, който ще ви осигури качествен сън - може да се възползвате от ежемесечни промоции, чрез които може да се сдобиете с луксозен продукт на приемлива цена. Предпочитани от клиентите ни от моделите с полиуретан са топ матраци Нани и ТЕД, които са лидери в производството и предлагат всякакви размери, като най-поръчваните от единичните са 82х190, 90х200, 120х190, а от двойните размери са тези с размер 140х200, 144х190, 160х200, 164х190 и 180х200.

Топ матрак Лавандула

Защо да изберем топ матрак с полиуретан?

Разглеждайки многообразието от модели, неминуемо започваме да се колебаем в избора си. Главно, към топ матраците с полиуретанова пяна може да се ориентираме, ако търсим стабилна ортопедична опора за тялото и по-основно гръбнака. В случаите, когато страдаме от неприятни болки или схващания на мускулатурата, ядрото от полиуретан е повече от добър избор, понеже притежава висока плътност и добра еластичност, които ще облекчат болките. Добре е да съобразим и височината на продукта спрямо предпочитанията. Те варират от 3 см до 8-10 см.

Топ матраци с полиуретанова пяна - безплатна доставка

Безплатна доставка на топери с полиуретанова пяна

Понеже топ матракът е обемен продукт, не бихме искали да ви ангажираме със заплащане на доставката, като до всяко населено място я поемаме ние от Mattro.net, без значение дали ще поръчате за голям град или по-малко населено място. На телефоните ни 0700 200 22, 0885 545 060 и 0884 943 216 може да получите всякаква допълнителна информация за артикулите, а дори и изборът ви да не клони към модели с полиуретанова пяна, може да разгледате и останалите топ матраци с мемори пяна, топ матраци с латекс или дори такива с гъши пух, които предлагаме на страхотни цени. А за хотелско обзавеждане или просто по-големи количества, бихме могли да ви предложим и индивидуална ценова оферта, като освен на телефоните ни, може да се свържете с нас и на e-mail: office@mattro.net.

Зареждане...