Матраци ТЕД представят продуктите от новата си детска колекция

Спокойният и качествен сън е изключително важен за правилния растеж на децата. Продуктите за сън, които имат досег до вашето мъниче трябва да са много внимателно подбрани, с гарантирано антиалергично действие и висококачествени материали. Матраци ТЕД като водещ производител и марка за матраци и продукти за съня с дългогодишна история, не пропуска да предложи приятни сънища и за най-малките, създавайки специални детски колекции.

Колекция детски продукти на Матраци ТЕД

Вдъхновени от детската нежност и очарование, производителят изработва с много любов детски продукти, предназначени да удовлетворят нуждите както на новородени, така и на по-големи дечица. Освен висококачествените материали, тези продукти се отличават със забавни детски мотиви и свежи пастелни цветове, които подхождат на всяка детска стая. Колекцията от детски продукти за сън включва матраци и спално бельо, които ще осигурят на всички палавници безгрижни игри и необезпокояван сън.

Детски спален комплект - розов

Детски спален комплект 1

Детски спален комплект 1 на матраци ТЕД се предлага в три десена - син, зелен и розов с интересни детски мотиви с мечета, които ще превърнат всяка стая в забавно кътче за игри и уютно място за сън. Текстилът е 100% памук, което гарантира деликатен контакт с чувствителната детска кожа. Комплектът се състои от три части - долен чаршаф, плик за детска завивка и калъфка за възглавница. Той е подходящ за всички видове детски кошари със стандарни размери 60 х 120 и 70 х 140 см.

►► Разгледайте детски матраци на промоция

Детски спален комплект 1

Детски спален комплект 2

Спален комплект 2 е друго предложение на матраци ТЕД, който е в бял, универсален плат, внасящ уют и непрестанно чувство за чистота в стаята. Лесно се съчетава с използваното спално бельо и интериор в стаята. Може да се използва както за кошари, така и за детски легла. Сетът включва завивка и възглавница в бял цвят. Фината и мека памучна материя на завивката обгръща нежно тялото, а по-ниската възглавница отговаря на изискванията за детски възглавници. 

Двупластова детска възглавница

Иновативната двупластова възглавница на матраци ТЕД е специално произведена, за да осигури максимален комфорт на детето. Материята е от фин памук, изключително приятен и деликатен към бебешката кожа. Подходяща е както за бебета, така и за по-големи деца. Детската възглавница е съставена от двупластово ядро от два еднотипни пласта, които могат да се използват както заедно, така и поотделно, чрез фина връзка, благодарение на която може да използвате продукта във всеки етап от развитието на вашето дете съобразно неговите предпочитания и препоръките на специалистите за добрия детски сън. Препоръчително е използването само на един пласт за дечица на възраст от 0 месеца до 9 месеца. След като детето навърши 9 месеца, може да преминете към употребата и на втория пласт.

Двупластова детска възглавница

Детска възглавница ограничител

Сигурността на детето е преди всичко. Точно поради тази причина професионалистите на матраци ТЕД създадоха възглавница ограничител, която осигурява спокойствие за всяка майка. Продуктът предпазва бебето от преобръщане по време на сън. Освен това може да сте сигурни, че тялото ще бъде правилно разположено като гръбчето трябва да е подпряно на голямото руло, а коремчето - в малкото. Подарете на вашето малко съкровище здравословен сън и му осигурете най-добрата защита. Възглавница ограничител е изцяло от памук, който прави продукта удобен и комфортен през всеки сезон.

Детска възглавница органичител

Детски матрак ТЕДИ - матрак за деца с вградена ортопедична система

Най-важният продукт за всяко новородено дете е подходящият матрак, който да е едновременно удобен, но и да позиционира в правилно положение крехкия детски гръбнак. Част от детската колекция на матраци ТЕД е ортопедичният детски матрак ТЕДИ, който е с пружинна покет система. Този тип пружини гарантират правилно развитие на гръбнака. Това е най-проветривата система, която защитава от поява на бактерии, акари и други вредители, които биха обезпокоили съня и здравето на детето. Снабденият с цип калъф олеснява поддръжката на чистота и хигиена. 

Детски матрак Теди

 

Детски матрак ТЕДИ ФЛЕКС

Детски матрак ТЕДИ ФЛЕКС е продукт от висок клас, който притежава уникалното свойство да се адаптира към тялото на бебето, осигурявайки добра опора и ортопедичност. Изцяло съобразен с детската физика, този модел има средна твърдост, която се препоръчва от специалистите по детско здраве. Освен непробуден сън, матрак ТЕДИ ФЛЕКС гарантира енергия през деня и правилно формиране на костната система. Делимият калъф позволява пране при необходимост, а нежният памук не дразни бебешката кожа. 

Детски матрак Теди Флекс
Спокойните нощи за вас и вашето дете вече не са мираж! Сдобийте се с продуктите на матраци ТЕД за деца и подарете на вашето мъниче здравословен сън, игри и комфорт!