Детски продукти | Промоция | Безплатна доставка
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Детски продукти

Детски продукти - промоция

Детски продукти - промоция

Специалните оферти в онлайн магазин Mattro.net никога не свършват!  Магазин за качествени продукти за сън Mattro.net, успява да спести време на потребителите и да им осигури комфорт, като им предлага различни месечни намаления и оферти.

Намаление на детски продукти:


В онлайн магазина ни ще откриете и голямо намаление на детски продукти за сън, като матраци, възглавници, непромокаеми протектори и други. Обикновено детските матраци и протектори се изработват в размери 60/120, 65/135, 70/140, но някои от производителите предлагат и модели, които могат да бъдат изработени и по индивидуален размер. Детските матраци са едни от най-важните продукти за съня на детето. Те са изработени от висококачествени материали, които  преминават през специална антибактериална обработка, като по този начин нежно се грижи за чувствителната кожа на децата. Производителите като матраци Mattro, Латекс ЕКОН, Ted, Magniflex и много други, предлагат продукти изработени по нови иновативни технологии, които се разработват с цел подобряването на качеството на съня при малчуганите. Всеки месец производителите матраци Mattro, изненадват потребителите с различни промоционални цени и проценти намаление от -10% до -60%.   

Детски продукти

Ние можем да ви предложим и индивидуална оферта за поръчка с по-големи количества продукти. Офертата ще бъде изготвена специално за вас, така, че да удовлетвори изискванията ви.
Всеки продукт изложен в сайта ни, може да бъде закупен и на лизинг с 0% лихва за суми над 150 лв. Всеки закупен артикул от онлайн магазин Mattro.net, се доставя напълно безплатно в рамките на 2-3 работни дни. Доставките се извършват не само до големи градове - Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Димитровград, Плевен, Пазарджик, Ямбол и други но и до по-малки населени места в страната. В случай, че все още не сте се насочили към подходящият модел за вашето дете или се нуждаете от допълнителна информация за даден продукт, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти! Ние ще ви помогнем да направите своят избор бързо и лесно. Заложете на сигурното и осигурете на детето ви приказни сънища с продуктите за сън от е-магазин Mattro.net