Матраци ТЕД с ново изложение в Берлин

Магазин Sensi Scandia - матраци ТЕД

 През март 2010г. в Берлин отваря магазин Sensi Scandia, а официалното му откриване е през октомври същата година. Магазинът е плод на българската високотехнологична мисъл и по-конкретно на усилията на технолозите на ТЕД-БЕД ЕАД. Шоурумът отваря врати само два месеца и половина след представянето на леглата Sensi Scandia на престижното изложение IMM в Кьолн. Диана Цветкова, директор външни пазара в ТЕД-БЕД, смята че на мебелното изложение в Кьолн колекцията Sensi Scandia показва своите предимства и дава сериозна заявка за новата любима марка легла на Германия. Според нея, това е така, заради перфектното разбиране културата на съня, от страна на производителя.

Магазин Sensi Scandia в Берлин

Шоурумът се намира в луксозния квартал Шарлотенбург в Берлин, в близост до други магазини, търговски центрове и различни други обществени места, където пазарува отбрана извадка от немското общество. Луксозните скандинавски легла, към които интересът е в своя пик по това време, са само перлата в короната на изисканото обзавеждане. Специалистите от матраци ТЕД нито за секунда не се замислят за новото начинание. Големият интерес на мебелното изложение им дава необходимата увереност, а шоурумът е създаден много бързо - за около 10 дни бил готов проектът. Резултатът е повече от удовлетворяващ - стилен магазин, предлагащ продукти, за които има огромен интерес. Матраци ТЕД не предлагат просто продукти за сън, те отлично знаят как трябва да бъде обслужен клиент, за да остане доволен. Диана Цветкова смята, че Берлин е само първата стъпка по пътя към покоряването на пазарите в Европа.

►► Разгледайте спални и легла на ТЕД

Магазин SensiScandia - Берлин

Колекцията Sensi Scandia

Колекцията Sensi Scandia наброява около 10 легла, предлагащи не само необходимия за спане комфорт, но и отлична визия, която с лекота да настрои клиентът към оптимално добър сън. Технолозите на ТЕД-БЕД ЕАД са напълно наясно, че скандинавците са номер 1, що се отнася до създаване на легла и спални. Именно затова, те се стараят да вникнат напълно в скандинавското разбиране за дом, за комфорт и уют. И наистина успяват да го направят. Доказателно за това са всички доволни клиенти, които заявяват, че наистина се наспиват по-добре на своите нови легла от колекцията Sensi Scandia. Магазинът Sensi Scandia не е просто пореден повод за гордост на матраци ТЕД, а е още едно доказателство, че с усилена работа и вслушване в мнението на потребителите, може да се постигне много и да се завладеят все повече международни пазари.