Здравословен сън за правилно развитие на децата

Детските градини са институции, отговорни за правилното детско развитие. В тях не само се научават някои неща, а се създават реални навици и умения у децата. Наред с очевидните такива, като общуване, рисуване, самостоятелно хранене и т.н., се създават и някои привички, за които не се замислят нито учителите, нито родителите. Такива са уменията и навиците свързани със съня. В ранна възраст правилната позиция на тялото по време на сън е от изключителна важност, защото децата прекарват по-голяма част от времето си в леглото. Тъй като самите деца нямат представа в каква поза трябва да спят, за това трябва да се погрижат техните учители. Те биха могли да направят това чрез подбиране на правилни продукти за малчуганите.

►►Разгледайте детски матраци и техните цени

 

Оферти за детски матраци

Осигурете комфорт на вашите възпитаници с нашите индивидуални оферти

В тази връзка онлайн магазин Mattro.net може да се похвали с богата гама матраци и продукти за съня за децата. Ръководителите на детски градини могат да избират от стотици продукти, както по-достъпни, така и такива от висок клас. Независимо дали предпочитате пружинни или безпружинни матраци, с мемори пяна или латекс, нашите детски продукти за съня ще задоволят и най-високите критерии. Моделите, от които може да избирате, са съобразени и с друг важен проблем, свързан с детското развитие. Много от тях са от естествени материали, с антиалергенни свойства и със сваляеми калъфи за по-добра хигиена. В интерес на най-малките потребители, някои от матраците ни са с цветни десени.

►►Разгледайте детски възглавници и техните цени

Детски градини - оферти

 

►►Разгледайте непромокаеми детски протектори и техните цени

Освен матраци, клиентите ни могат да избират от десетки други продукти за детската спалня като непромокаеми протектори, възглавници, спално бельо и аксесоари. Независимо от достъпните цени, нашият онлайн магазин изготвя индивидуални оферти за спално обзавеждане на вашата детска градина. Ако се затруднявате при вашия избор, нашите компетентни и любезни консултанти могат да ви предложат най-доброто решение, според индивидуалните ви нужди. С тях можете да се свържете на телефони 0885 545 060, 0887 899 004 или на e-mail office@mattro.net. Така, с помощта на Mattro.net, вие можете да осигурите здравословна и удобна среда, в която спокойно да оставите децата да се отдадат на своите сънища.