Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Детски матраци

Сортирай по

Детски матраци

Основни напътствия за новите родители - бъдете сигурни, че бебешкият матракът е достатъчно плосък, с висока плътност и идеално гладък. Не правете грешката Вашето дете да лежи на меки повърхности като например водно легло, диван или др.

Когато се роди, бебето спи приблизително двадесет часа в денонощието. Най-малките спят между 16 и 18 часа, а по-големите бебета средно около 14 и 16. Сладкия сън с тази продължителност е в повечето случаи до първата година, а след това на малко по-големите дечица им е нужен по 9-10 часа сън. Така е препоръчано от учените на плахите родители, като главно насочват вниманието, че основната съставка от перфектния режим на здравото дете е качеството на съня. Една от най-важните причини за отличния сън е детския качествен матрак.

Детски матраци - снимка категория

В първите дни от живота на бебето, светът му се ограничава в границите на матрака и насладата от живота на бъдещата зряла личност до голяма степен зависи от комфорта през този период. Крехката костна структура на мъничето се нуждае от опора с достатъчна плътност, която да е едновременно и твърда, и еластична. Растежът трябва да е на безопасно за него място и затова е належащо матракът, на който спи, да е с антибактериални и антиалергични характеристики. На българският пазар се предлагат бебшки матраиц с различни ядра като те биват с пружинен пакет Бонел, пенополиуретанова пяна или латекс. Детските матраци се предлагат в няколко стандартни размера - 60/120, 65/135, 70/140. Има и детски и юношески легла, които се предлагат за употреба с матраци с размер 70/180 - тъй като е по-непознат и нестандартен размер а в същото време все повече търсен матраци Блян стартират производството му като всички техни двулицеви матраци се предлагат в този размер. Повечето бебешки матраци могат да бъдат изработени и в нестандартни индивидуални размери по желание на клиента. Повече информация за матраци с нестандартни размери може да получите на тел. 0700 200 22.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.