Детски и бебешки матраци | За кошари и легла | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Детски матраци

Детски и бебешки матраци за комфортен сън

Бебешки и детски матраци - ортопедични

Изберете перфектния матрак за бебешка кошара или детско легло

Вашето бебе или дете заслужава най-добрия матрак за качествен и удобен сън. В Mattro.net предлагаме разнообразие от детски и бебешки матраци, които осигуряват комфорт и безопасност. Нашите матраци са специално проектирани за бебешки кошари и детски легла, за да гарантират на вашето дете спокоен и безпроблемен сън.

Разнообразие от детски матраци за различни нужди

Ние предлагаме широка гама от детски матраци, съобразени с различните размери и изисквания. Открийте идеалния матрак за бебешка кошара с размери 60/120, 60/160, 65/160, 70/140, 70/160, 80/160 и 80/180. За детските легла имаме специално подбрани матраци, които осигуряват мекота и подкрепа през цялата нощ.

Изработка на детски матраци по индивидуални размери

Детски матраци - нестандартен размер

Разбираме, че вашата детска мебел може да има нестандартни размери. Затова, в Mattro.net сме готови да изработим детски матраци по индивидуални размери, според вашите желания и изисквания. Ако ви трябва матрак с размери, различни от стандартните, свържете се с нас, и ние ще се погрижим да ви предоставим персонализирано решение, което отговаря на вашите нужди.

Безопасност и удобство за вашия малчуган

Бебешкият матрак е от съществено значение за безопасността и удобството на вашето бебе. Нашите матраци за бебешка кошара са изработени от висококачествени материали, които осигуряват оптимална подкрепа и дишаемост. Специално проектираните матраци за детско легло също гарантират комфорт и подобрена ергономика за вашето дете.

Намаление на цената и безплатна доставка

Детски и бебешки матраци - цени

В момента предлагаме намаление от 60% на част от гамата детски и бебешки матраци. Изберете висококачествен матрак за вашето дете на изгодна цена. Освен това, ние осигуряваме безплатна доставка до всички села и градове в страната, включително София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Русе, Плевен, Сливен, Добрич, Перник, Шумен, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Хасково, Враца, Габрово, Велико Търново, Видин, Асеновград и Кюстендил.

Поръчайте детски матраци от онлайн магазин Mattro.net

Не правете компромиси с качеството на съня на вашето дете! Посетете нашия онлайн магазин Mattro.net и изберете идеалния матрак за вашето бебе или дете. За въпроси или поръчки, свържете се с нас на телефони: 0885 545 060 или 032 815 979. Нашите специалисти са готови да ви помогнат да направите най-добрия избор за вашето дете.