Матраци ТЕД на мебелно изложение в Брюксел

Матраци ТЕД участват в мебелно изложение

Матраци ТЕД е бранд, който всеки българин е чувал. За щастие на българския производител, неговото име е и много популярно в чужбина - особено в Европа. Това за пореден път беше доказано на мебелното изложение Brussels Furniture Fair, проведено в периода 02-05.11.2014г. в Брюксел, Белгия. Събитието е много популярно по целия европейски континент, заради престижните продукти, които се показват там. Българската фирма позиционира своите продукти на самостоятелен щанд, простиращ се на площ от над 100 кв.м.

►► Разгледайте всички спални и легла на ТЕД

Матраци ТЕД - мебелно изложение - снимки

Какви продукти предлага ТЕД на мебелното изложение?

Както не веднъж сме ви споделяли, матраци ТЕД са най-популярни в Европа със своите скандинавски легла от колекцията Sensi Scandia. Специално подбраните модели са вдъновени от скандинавската мода за обзавеждане, която налага високите, луксозни легла, състоящи се от няколко пласта. Дизайнът им е съчетание от традиционни похвати и иновативни технологии, като единствено резултатът е от значение. В най-честият случай, той е комфортен и необезпокояван сън. Спалните се състоят от дървени конструкции, характеризиращи се с голяма стабилност. Предлагат се така наречените твърди и меки основи, като особеността е при меките - те са със стоманени Бонел пружини. Към основите се предлага и богата колекция от табли, със страхотни капитонажи, които можете да добавите, според своя вкус. За основата и таблата може да изберете дамаска, която да пасне идеално към интериора във вашия дом.

Към така конструираното легло, можете да добавите матрак, според вашите лични изисквания. Дали е пружинен, непружинен, с мемори пяна или латекс - няма значение, важното е да ви е удобно! Скандинавците задължително добавят и топ матрак, чието ядро също трябва да бъде подбрано, според личните ви предпочитания. С появата си на мебелното изложение в Брюксел, матраци ТЕД за пореден път доказват, че са се наложили като еквивалент за качество, дори и на европейските пазари. Не може да се отрече и тяхната неспирна загриженост към потребителя, проявяваща се в неспирно обновяване на продукцията и самоусъвършенстване. Всички легла на матраци ТЕД можете да откриете на страхотни цени в онлайн магазина mattro.net, където се предлага безплатна доставка не само за най-големите градове, но и за по-малки населени места. Не се колебайте и поръчайте вашето легло ТЕД днес.