Легла и Спални ТЕД комплекти на НАЙ-НИСКИ цени от Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Легла/Спални - ТЕД

-50%
Легло Stilo
1306,50 лв
2613,00 лв

 

Спални и легла ТЕД - снимка

Легла и спални ТЕД

Обща информация за легла и спални ТЕД

Сред многобройните продукти на фабриката матраци ТЕД са и голям брой легла и спални. Продуктовата им гама може да бъде открита на mattro.net - специализиран онлайн магазин за матраци и други спални принадлежности - който предлага безплатна доставка до Сливен, София, Бургас, Пловдив, Враца, Варна, Видин, Стара Загора, Силистра, Велико Търново, Ямбол, Кърджали, Хасково, Перник, Благоевград, Добрич, Ловеч, Кюстендил, Монтана и всяко друго населено място на територията на нашата страна.

Спални и легла ТЕД - снимка

 

Характеристики, производство, цени и размери на легла и спални ТЕД

Разбира се, както при производството на матраци, така и при изработката на спални и легла ТЕД са вложени множество разработки на най-добрите технологии и материали в тази област. Екипът на фабриката се стреми да следи последните разработки, проучвания и открития, за да е винаги в крак с новостите и незабавно да ги прилага в действие. Материалите, които са използвани за всяка една спалня и всяко едно легло ТЕД, са екологично чисти и не представляват вреда нито за околната среда, нито за хората. Работещите във фабриката експерти старателно са проучили пазара, за да разберат желанията на потребителите и да се нагодят към тях, за да задоволят всяко тяхно изискване. В продуктовата гама фигурират както френски легла ТЕД, така и скандинавски такива. Разбира се, ще откриете още сгъваеми легла ТЕД, но дори това не е всичко. Можете също да си закупите походно легло ТЕД или тапицирани легла с тази марка. Повдигащ механизъм е вграден в подматрачната рамка на някои спални, което позволява подматрачното пространство да бъде използвано за съхранение на багаж.

 
Част от моделите спални ТЕД имат вградени чекмеджета встрани, а към всяко легло ТЕД можете да изберете някой от моделите табли за легла. Друга възможна опция е изборът на текстил за изработката. Едно от най-луксозните легла ТЕД дори предлага възможност за повдигане на матрака в областите на краката и главата.Част от моделите спални ТЕД имат вградени чекмеджета встрани, а към всяко легло ТЕД можете да изберете някой от моделите табли за легла. Друга възможна опция е изборът на текстил за изработката. Едно от най-луксозните легла ТЕД дори предлага възможност за повдигане на матрака в областите на краката и главата.

Размери легла и спални ТЕД:

  • 90 х 200 см
  • 120 х 200 см
  • 140 х 200 см
  • 160 х 200 см
  • 180 х 200 см
  • 200 х 200 см

Спални и легла ТЕД

Всички спални и легла ТЕД са изключително стабилни и здрави. Това гарантира дълготрайността им и отличното им представяне. Те внасят стил и лукс в спалното ви помещение и ви позволяват да се чувствате удобно, комфортно и уютно. Цените на легла и спални ТЕД са съобразени с възможностите на българските потребители, като определено ще откриете отлично съотношение цена-качество. Могат да бъдат открити също и хотелски легла ТЕД, които също са с отлични характеристики. С оглед на мненията на потребителите за легла и спални ТЕД, категорично може да се твърди, че те са с невероятно качество и осигуряват здравина, стабилност и лукс. Тези продукти гарантират дългогодишна употреба, комфорт, уют и удобство. Всички те са изработени спрямо най-съвременните и високи стандарти на индустрията, за да се осигури производството на продукти на най-високо ниво. Екипът на фабриката винаги е в крак с последните тенденции и е наясно с желанията на потребителите, благодарение на задълбочените си проучвания на пазара, така че знае как точно да ви зарадва и да ви даде точно това, което искате. Легла и спални ТЕД се отличават със здравина, стабилност, комфорт и удобство, като всичко това идва на достъпна за вас цена.