Матраци ТЕД на изложения в Германия

ТЕД БЕД ЕАД доказаха качеството на продукцията си с присъствие на изложенията във Франкфурт и Кьолн (Германия). Тези изложения са сред най-престижните в мебелният бранш. Участието на българската марка е показателно! Конкуренцията между световно известни производители и фирма ТЕД, доказва високото ниво на качество в продукцията на марката. С участието си на изложенията в Германия фирмата ще предложи на щанда си разнообразие от еднолицеви и двулицеви матраци, легла, подматрачни рамки - всичко за спалнята.

►►Разгледай всички матраци ТЕД на супер цени

Матраци ТЕД покоряват света

Между изобилието от матраци и продукти за спалня, ще може да се разгледат и класическите скандинавски легла на бранда. Вдъхновени от произведенията на изкуството през вековете и модерните технологии, скандинавските легла са комбинация, която може да привлече вниманието на всеки потребител. Безкомпромисното качество и иновативните технологии са задължително условие за участие в изложенията във Франкфурт и Кьолн, а достъпните цени, предлагани от ТЕД БЕД, издигат бранда на по-високо ниво.

Повече от четиридесет години след създаването си, Himtextil продължава да е водещ световен панаир на продукти за дома. През 2015 г. повече от 2 700 изложители и над 67 000 посетители присъстваха на събитието. Изложението във Франкфурт (12 – 15.01.2015 г. ) за пръв път даде старта си във вторник с надежда да се създаде нова традиция.

►►Разгледайте спални и легла ТЕД

Матраци ТЕД - легла

Изложението Кьолн IMM е ключово в световен мащаб. В началото на всяка година се представят най-новите международни мебели и интериорни тенденции. Създава се високо - ефективна бизнес атмосфера. Българската фирма Сенси Скандия, по известна като ТЕД БЕД ЕАД, ще предложи продуктите си и на най-известния пазар за обзавеждане в света (18 – 24.01.2016 г.). След успеха на фирмата на предишни изложения, очакванията са за огромен успех и на това изложение.

През 2016 г. фирма ТЕД БЕД ЕАД присъства на двете най-големи изложения за мебели в света. Германия, като домакин на тези събития, предоставя огромна възможност за фирмите по света да представят продукцията си.