Матраци в Слънчев Бряг -75% намаление

Матраци в Слънчев бряг със страхотни предложения в онлайн магазин Mattro.net

С началото на по-топлите месеци, всички хотелиери и собственици на вили и къщи под наем по родното черноморие е добре да се замислят за освежаване на техните стаи. На нашия електронен магазин са се доверили много хотели и вили под наем, като ние сме обзавели голяма част от тях в един най-прочутите ни летни курорти Слънчев бряг. Богатият ни и разнообразен асортимент от различни продукти за сън – матраци (еднолицеви и двулицеви), подматрачни рамки, топери, основи и хотелски комплекти, прави вашия избор много по-лесен и бърз. Няма да е необходимо да се лутате в безброй магазини за матраци, търсейки подходящите модели за вашия хотел. С едно кликване в нашият е-магазин ще откриете всичко необходимо. Ако все пак не успявате да се справите или желаете професионална консултация, може да се свържете с нас на един от посочените ни телефони – 0700 200 22 или 0882 711 279, както и да ни пишете в онлайн консултацията на сайта ни или на имейл office@mattro.net. Нашите специалисти ще ви предложат най-доброто на исканата от вас цена. Ние работим с най-големите фирми-производители на пазара – матраци ТЕД, Нани, Парадайс, моделите от нашата марка Mattro, италианската фирма Магнифлекс, iSleep, Латекс Екон и много други. Моделите матраци, които ще намерите при нас са с различни материали – покет или бонел пружини, хибридни, с различни видове пяна – полиуретан, мемори или латекс. Размерите са всякакви, от единични – 82/190; 90/200; 120/190, до двойни размери – 144/190; 160/200; 164/190; 180/200. Специално за обзавеждането на вашите стаи в хотела, къщата или вилата под наем, както и за по-големи количества продукти, нашите продавач-консултанти ще ви изготвят специална оферта, отговаряща на вашите изисквания. Всичко това ние го доставяме безплатно до курорт Слънчев бряг, както и целия регион.

Хотелски легла и основи Слънчев Бряг - промоции

Защо да изберете онлайн магазин Mattro.net за матрак в Слънчев бряг?

  • Ние сме в сферата на продажбите на продукти за сън от дълги години, доказвайки на нашите клиенти и партньори високото качество на обслужване и добрият професионализъм. 
  • Спечелили сме доверието на много собственици на хотели и те разчитат на нас всяка година. 
  • Изготвяме индивидуални оферти за повече бройки, съобразени с вашите изисквания
  • Различни начини на плащане, включително и на изплащане
  • Богата гама от разнообразни продукти за сън
  • Безплатна доставка на матраци Слънчев бряг и цялата страна

Матраци в Слънчев Бряг - безплатна доставка

Матраци за курортен комплекс Слънчев бряг на невероятни цени и безплатна доставка

Станете и вие част от нашите безбройни клиенти и поръчайте матрак за вашия хотел в Слънчев бряг или личният ви дом. С една бърза поръчка в нашия онлайн магазин Mattro.net, вие ще се сдобиете с матрака на вашите мечти. Експресната и безплатна доставка на матраци в Слънчев бряг и цялата страна е още една причина да не се колебаете повече и да се свържете с нас.