Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Легла на промоция

Сортирай по
-20%
Спалня Пикасо
436,00 лв
545,00 лв
-20%
Спалня Спейс
436,00 лв
545,00 лв
-20%
Подарък 2 бр. Възглавници Мемори Пух за всеки размер
Спалня Clever Decision
246,40 лв
308,00 лв
-15%
Подарък 2 бр. Възглавници Мемори Пух за всеки размер
Спалня Diva с 4 чекмеджета
1005,55 лв
1183,00 лв
-15%
Подарък 2 бр. Възглавници Мемори Пух за всеки размер
Спалня Diva с 3 чекмеджета
714,00 лв
840,00 лв
-15%
Подарък 2 бр. Възглавници Мемори Пух за всеки размер
Спалня Galaxy - снимка
624,75 лв
735,00 лв
-15%
Подарък 2 бр. Възглавници Мемори Пух за всеки размер
Спалня Comfort Supreme
595,00 лв
700,00 лв

Легла и спални на промоция

Легла с намалени цени

Скъпи приятели, закупуването на качествени и изгодни матраци е наистина отлична идея, за да подобрите съня си, но никога не забравяйте, че е редно да направите всичко възможно и за подбора на правилните легла. Ако вече сте си написали домашното и сте открили точните за вас и вашето тяло матраци, време е да продължите с леглата. Ние от MATTRO.NET – най-големият дистрибутор за първокласни и евтини матраци в страната – сме ви подготвили страхотна изненада: ексклузивни промоции на легла! Заповядайте при нас или посетете директно нашия онлайн каталог със страхотни, чисто нови, перфектно изработени и оригинални легла на промоция. Офертата важи до изчерпване на количествата, така че вместо да губите още и още време, скачайте в нашата промоция на легла и обзаведете спалнята или детската стая, гостната или дори вилата по модерен, практичен и функционален начин. Гарантираме ниски цени и отстъпки до 60%. Хайде! Нашите легла на промоция ви очакват, скъпи приятели!
MATTRO.NET предоставя богата гама от избор в специалната ни промоция на легла. Разполагаме с невероятно голям избор от икономични, евтини легла от високо качество и от водещите производители на пазара: както български, така и европейски. Особено внимание обърнете на страхотните промоционални легла ТЕД, които за вас са приготвили отлично предложение за многофункционални легла – със съвременен здрав и издръжлив механизъм, с универсален или оригинален дизайн. Всеки може да си хареса някой модел – това е повече от сигурно – а в комбинация с практични матраци ТЕД ще успеете да се насладите на наистина качествен и здравословен сън. Освен многофункционални легла ТЕД, вървящи отлично в съчетание с матраци ТЕД, бихте могли да изпробвате и скандинавско легло с 30% отстъпка! Легла COMFORT се предлагат с до 10% отстъпка. MATTRO.NET ви предлага и избор от богата селекция от луксозни легла. Освен с изящен и неповторим дизайн, те ще ви впечатлят и с огромната степен удобство, което даряват и най-измореното след работа, изтощителна тренировка или просто кофти ден тяло. Както виждате, MATTRO.NET са тук да ви предоставят наистина най-добрите легла на промоция. Моля, имайте на предвид, че всички промоционални легла са в изцяло изрядно състояние. Нито един от моделите не е намален поради някакъв вид фабричен дефект или какъвто и да е функционален или визуален проблем. Имате право на тест и преглед след закупуване на легла на промоция от MATTRO.NET, така че можете да бъдете сигурни: с MATTRO.NET ще направите най-добрата и изгодна покупка за легла на промоция, без да съжалявате, а само с години наред да се наслаждавате на перфектна почивка в уютната си спалня! Очакваме вашите поръчки на промоционални легла!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.