Матраци ТЕД - сребърен партньор SOS Детски Селища

Матраци ТЕД са отличени със Сребърен партньор на годишните награди, връчени от SOS Детски селища България на събитието ЕДНО СЕМЕЙСТВО. Това е седмата година, в която се провеждат тези важни номинации, като на официалната церемония за корпоративни партньори са били отличени представители в няколко категории, включително златни, сребърни и бронзови партньори.

Матраци ТЕД в подкрепа на SOS Детски селища

ТЕД в подкрепа на деца в риск

Сдружението SOS Детски селища България заема важна позиция като първа гражданска организация в страната, осигуряваща директна грижа за деца, изложени на риск и нуждаещи се от грижа в SOS семейство. То е част от голямото международно семейство SOS Children’s Villages International, което се грижи за около 2,500,000 деца в 135 страни по целия свят.

ТЕД БЕД ЕАД продължава да подкрепя SOS Children’s Villages и семействата, които се намират в риск. С надежда и със зачитане към индивидуалните дарители, институционални и корпоративни партньори, те се стремят да предотвратят раздялата на децата от техните биологични родители и да подпомогнат грижата за тези, които са изгубили закрилата на своите родители. Те вярват в силата на доброто и ще продължат да предоставят своята подкрепа, защото вярват в каузата на тези деца.