spalni i legla vuv varna mattro net

Висококачествени спални и легла на страхотни цени от Mattro.net

С настъпването на лятото и по-топлите месеци, започва и периода на отпуските и почивките по морето. Ако ви предстои да посрещате гости във вашия комплекс, хотел или вила, то е добре да им подсигурите спокойни и удобни нощи. За да допринесете за пълния комфорт и релаксация на летуващите е добре да подмените старите матраци, спални и легла, цялостното спално обзавеждане, така че да направите спалните помещения място за пълноценна почивка. Много хотелиери и собственици на вили за отдих, от морската ни столица - Варна, се доверяват на онлайн магазинът ни - Mattro.net. Разнообразието и качеството, което предоставяме на нашите клиенти, ни прави уникални и единствени на българския пазар. Ние, от Mattro.net, имаме дългогодишен опит в обзавеждането на ваканционни места и помагаме на клиентите ни да направят правилния избор. Сред голямото разнообразие от продукти и аксесоари за сън можете да откриете матраци, топ матраци, спални комплекти, легла с матраци, детски легла и всичко друго, което ще ви е необходимо за завършването на спалнята. Освен основните продукти при нас ще откриете и малките аксесоари, като спално бельо и възглавници. Всички спални се предлагат в стандартните за българския пазар размери, като дължините са на 190 см и на 200 см, а ширините - 90, 140, 160, 180. Единичните легла/ хотелските основи и ъгловите легла се предлагат в размери 82 х 190, 90 х 200, 100 х 200, 140 х 200, 144 х 190, 160 х 200, 180 х 200.

Спални и легла във Варна - намаление

Освен класическите размери, разбира се може да поръчате и друг нестандартен размер, който не е обявен. Всички производители, с които работим, са лидери в производството на спални легла и спално обзавеждане. Сред тях са брндовете: матраци Mattro, матраци ТЕД, матраци Парадайс и фирма Геномакс. Ако пък нямате достатъчно време, което да отделите, за да разгледате и изберете подходящото обзавеждане за вашето местенце, то можете направо да се свържете с нашите продавач-консултанти. Те ще ви помогнат при избора, като при по-голeми количества ще ви изготвят и ценови оферти, съобразени с бюджета ви. Можете да се свържете с тях на телефон - 0700 200 22, на имейл office@mattro.net или да им изпратите онлайн съобщение в чат системата ни. Освен страхотната ценова оферта, която ще ви предложим, всеки продукт закупен от сайта ни ще ви бъде доставен абсолютно безплатно до град Варна и във всяка друго населено място в страната.

Спални и легла във Варна - оферти

Защо да поръчате вашите спални и легла от Mattro.net за град Варна?

  • Разнообразна гама от предложения подходящи за всеки вкус
  • Промоционални продукти с високи отстъпки
  • Качествено обслужване и консултация
  • Изготвяне на ценови оферти, съобразени с бюджета на потребителя
  • Бърза и безплатна доставка за град Варна и всички населени места в България
  • Екслузивно ниски цени и безплатен транспорт до черноморската ни перла – град Варна от yeb магазин Mattro.

 Е-магазинът ни - Mattro.net се е доказал през годините чрез своето качествено обслужване , страхотно ниски цени и ежемесечни промоции. Старанието ни да предложим на своите клиенти, това от което имат нужда и да им предоставим най-доброто качество, е наша постоянна цел. А безплатната доставка, която им осигуряваме е комплиент към тях, за тяхното доверие и избор.