Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Легла/Спални

Сортирай по
-50%
Подарък 1 бр. Възглавници Мемори Пух за всеки размер
Матрак Lavender Uno
139,50 лв
279,00 лв
Подарък 2 бр. Възглавници Мемори Пух за всеки размер
Спалня Madrid
725,00 лв
-20%
Спалня Пикасо
436,00 лв
545,00 лв
-20%
Спалня Спейс
436,00 лв
545,00 лв
Подарък 2 бр. Възглавници Мемори Пух за всеки размер
Спалня Lund с матрак - снимка
956,00 лв
-50%
Подарък 1 бр. Възглавници Мемори Пух за всеки размер
Матрак Lavender Uno Memory
208,00 лв
416,00 лв

Легла/Спални на ниски цени

Онлайн магазин mattro.net предлага на потребителите си голям избор от легла и спални. По този начин всеки един клиент може да избере подходящото за неговите изисквания легло. Някои от спалните се предлагат в комплект с матрак, при други модели матракът се закупува отделно. Има продукти както в ниския ценови клас, така и спални от най-висок клас, които предлагат максимален комфорт. Предложен е и голям избор на размери с цел да се задоволят потребностите на всички клиенти. Има спални и легла, които освен комфортни са и доста практични, като позволяват да се използва и пространството под матрака, което става с помощта на повдигащ механизъм. Това е изключително удобство, особено за маломерни жилища, където използването на всяко едно празно пространство е от голямо значение.

Богатият асортимент от легла и спални се състои както от единични, така и двойни размери, като има модели, които впечатляват със своя външен вид и комфорт. Едни от най-луксозните спални на българският пазар в момента са спалните на фирма ТЕД, предлагащи и функция моторно задвижване:

Спални и легла

Други модели също са предвидени да оползотворяват пространството под матрака, като са пригодени със шкафове. По този начин се улеснява употребата, тъй като не се налага да се повдига целия матрак със рамката, а просто да се издърпат чекмеджетата. Такива модели са Comfort Supreme, Luxury Elegance, Luxury Privilege и легло Дива на фирма ТЕД, както и модел легло с ракла и чекмеджета Сити 5 на производителя Геномакс.

С особено впечатляващ дизайн са тапицираните спални. Те също предлагат разнообразие от вид на дамаската, както и от външен вид. За по-смело мислещите клиенти има дори и кръгли спални (Легло Нани 07, Легло Нани 08), както и такива с нестандартен дизайн, например спалня Феромона на испанският производител Don Almohadon. Някои от моделите се предлагат с избор на дамаска по ваше желание, което ви улеснява да изберете най-подходящата.

Освен легла и спални от висок клас, има и такива, които са достъпни за всеки един потребител, с изчистен дизайн и богато разнообразие. Едни от най-евтините мебели за сън са тези на фирма Геномакс, които предлагат както спални, така и единични легла. Също така имат и ъглови комплекти, подходящи за деца и възрастни, като някои от тях са с функция ракла, което предоставя възможността да използвате пространството под леглото.

Какъвто и вид да изберете според индивидуалните си предпочитания, не забравяйте, че освен външният вид и функционалност на леглото е важно и на какъв матрак спите, за да се чувствате пълноценни и отпочинали след сън.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.