Спалня Diva с матрак - матраци ТЕД

Промоционално намаление на комплект Легло с Матрак ТЕД

При закупуването на сет легло с матрак на фирма ТЕД ще получите отстъпка от 20% от стойността на матрака. По този начин може да съчетавате продуктите така, че да подхождат на вашите изисквания за удобство, както и на дизайна на дома ви. Леглата ТЕД са висококачествени продукти, с впечатляващ външен вид, а с избора и на подходящия матрак имате възможността да се насладите на техния лукс и комфорт. Промоцията е валидна до 30.05.2016г.

►► Разгледайте актуални промоции на легла и спални ТЕД

►► Разгледайте двулицеви матраци на промоция

В промоционалната акция участват повечето продукти от каталога на Матраци ТЕД.

Леглата, които учстват са промоцията са Clever Decision, Дива, Luxury Privilege, Comfort Supreme и Luxury Elegance. Повечето от моделите са конструирани с чекмеджета, които са много практично решение за съхранение на багаж. Не заемат излишно място, а оползотворяват това под леглото. Освен това към моделите може да изберете дамаска и табла, които да подхождат на изискванията ви.

Матракът, който ще получите с 20% отстъпка, може да изберете от продуктовата гама двулицеви матраци на Матраци ТЕД. Единствените модели, които НЕ са участват в промоционалната акция са Сан Ремо D, Сан Ремо и Сан Марино Флекс. Всички останали двулицеви модели може да съчетаете с легло от посочените и да получите отстъпката към матрака. Това позволява да се сдобиете от голяма отстъпка дори за най-скъпите модели.