Матраци ТЕД - намаления на матраци и топ матраци

Матраци ТЕД се стремят да бъдат иновативни и креативни в производството, за да създават матраци от ново поколение с единствената цел – комфорт и здравословен сън за своите многобройни потребители! Поради тази причина, лидерът в производството на матраци обновява своето портфолио! ТЕД БЕД ЕАД отново ще изненада с напълно нови модели, които ще заменят предишните такива

Матраци ТЕД - outlet  

Само сега любимият производител на матраци – Матраци ТЕД предлага на потребителите уникалната възможност да се сдобият с така мечтания матрак или топ матрак на страхотна цена! Както винаги до сега, Матраци ТЕД се стремят да бъдат иновативни и креативни в производството, за да създават матраци от ново поколение с единствената цел – комфорт и здравословен сън за своите многобройни потребители! Поради тази причина, лидерът в производството на матраци обновява своето портфолио! ТЕД БЕД ЕАД отново ще изненада с напълно нови модели, които ще заменят предишните такива.

►► Разгледайте матраци ТЕД с до -60% намаление

Освен комфортни еднолицеви или двулицеви матраци, ще откриете и топ матраци за всяка нужда и вкус с голямо намаление. 

►► Разгледайте топ матраци ТЕД с до -50% намаление

Матраци ТЕД със Супер Намаления

Вече започна голямата разпродажба на матраци и топ матраци с нечувани до сега отстъпки за определени модели до изчерпване на количествата! Потребителите разполагат с богат избор еднолицеви и двулицеви матраци ТЕД, с различни характеристики, удовлетворяващи личните изисквания на всеки. Това означава, че само с един клик или обаждане на тел: 0700 200 22 или 0885 545 060 може да се сдобиете с луксозен продукт, съставен от полиуретанова пяна, покет пружини или така предпочитаната напоследък мемори пяна. Колебаете се кой продукт е подходящ за вас? Обърнете се към нашите консултанти, които ще ви дадат професионален съвет! В нашия електронен магазин за матраци Mattro.net ще откриете всички Аутлет модели на Матраци ТЕД! Само с един клик ще спестите време и ще бъдете сред първите, сдобили се с качествен матрак на страхотна цена! Ако нямате пари сега, не се притеснявайте! Ние предлагаме възможността всяка стока да бъде закупена и на изплащане! Освен това всички продукти, изложени в електронния магазин, се доставят безплатно до всички градове в страната като София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Сливен, Благоевград и др., така и до всички села! Продуктите в категория OUTLET са модели, спрени вече от производство, с характерното високо качество на ТЕД БЕД ЕАД, неупотребявани и в оригинални опаковки!

Модели Матраци ТЕД, участващи в OUTLET разпродажбата на Матраци ТЕД:

Еднолицеви OUTLET модели на Матраци ТЕД:

1. Еднолицев матрак Милано – ортопедичен модел с бонел пружини с вградена подматрачна рамка, издръжлив на по-големи натоварвания и неподатлив на деформации.

2. Еднолицев матрак Милано D – матрак с ядро от полиуретанова пяна, предлагащ комфорт за цялото семейство!

3. Еднолицев матрак Флоренция – модел с профилирана полиуретанова пяна и вградена дървена подматрачна рамка, който предлага несравним комфорт и качествена почивка на тялото.

4. Еднолицев матрак Фаворит S – ортопедичен модел с покет пружини и слой мемори пух в прошивката за допълнителен комфорт.

5. Еднолицев матрак Торино – луксозен еднолицев модел с 5 см мемори пяна, притежаваща висока плътност за максимален комфорт.

Матрак Армида - OUTLET

Двулицеви OUTLET модели на Матраци ТЕД:

1.Двулицев матрак Сан Ремо – класически модел с традиционна бонел система, с висока устойчивост на натоварвания.

2.Двулицев матрак Фаворит S – фаворитът сред матраци с доказано качество, осигуряващ несравним комфорт по време на сън, благодарение на ортопедичната покет система.

3.Двулицев матрак Силвът Кеър – луксозен матрак със сребърна дамаска, гарантиращ висока антибактериална и антиакарна защита. Мулти покет пружините и кокосовата вложка го превръщат в ортопедичен модел от най-висок клас.

4.Двулицев матрак Лавандула – съчетание на лукс и удобство, а лекият аромат на лавандула осигурява спокойствие и релакс за цялото тяло.

5. Двулицев матрак Kasmira Multi Pocket – модел, осигуряващ най-добрата позиция на гръбначния стълб и притежаващ най-голям брой независими опорни точки заради наличието на мулти покет пружини.

6. Двулицев матрак Матера - единствения по рода си матрак с вградена защита срещу геопатогенните влияния за един възстановяващ и здравословен сън.

Матрак Лавандула - OUTLET

OUTLET топ матраци ТЕД:

1.Топ матрак Сан Ремо – модел с ергономично ядро, който подобрява комфорта на всеки стар или неудобен матрак.

2.Топ матрак Мемори – модел, съставен от мемори пяна, която реагира на телесната температура с избор на дамаска.

3.Топ матрак Латекс – латексов топ матрак, от изцяло дишаща структура и ергономични характеристики.

Моделите са до изчерпване на складовите наличности, така че побързайте!