Матраци ТЕД

OUTLET Матраци ТЕД – качествени продукти на най-ниски цени

Фабрика за матраци ТЕД БЕД ЕАД е лидер в производството на матраци вече 20 години и е любимата марка на България за 2015 г. Продуктите на Матраци ТЕД са предпочитани не само в България, но и на много чужди пазари. Стремейки се единствено към максималния комфорт на своите клиенти фирмата стартира най-голямата разпродажба на продукти за съня в края на месец Април!

►► Матраци ТЕД с ► 79% по-ниски цени◄

Огромни намаления от Матраци ТЕД

Всички матраци, включени в нечуваната разпродажба, са модели с гарантирано от ТЕД БЕД ЕАД високо качество, но са спрени от производство, поради обновяването на портфолиото на Матраци ТЕД, с цел щастливите сънища на потребителите!

Разпродажба Матраци ТЕД - двойка

Независимо дали предпочитате пружинни или непружинни матраци, еднолицеви или двулицеви, с мемори пяна или само с полиуреатнова пяна, можете да вземете най-подходящият за вас матрак с голяма отстъпка и чрез онлайн магазин за матраци MATTRO.NET! Ако не сте сигурни в избора си, всичко което трябва да направите е да посетите нашия интернет магазин, или да се свържете с нас на телефон 0700 200 22. Нашите консултанти, с радост и професионализъм, ще ви помогнат да се спрете на най-правилния за вас матрак. Не желаете да закупите нов матрак, а само да подобрите качествата на стария? Матраци ТЕД са помислили и за това! В Аутлет продуктите са включени и топ матраци, подходящи за различни вкусове. Нашият онлайн магазин предлага всички модели от голямата разпродажба! MATTRO.NET ще достави продуктите не само до големите градове, като София, Варна, Пловдив, Бургас, но и до всички малки села напълно безплатно! Освен това, има прекрасни условия за закупуване на продукти на изплащане. Със своя OUTLET матраци ТЕД правят пореден жест към клиентите си, позволявайки им да се сдобият с най-качествените и удобни модели на най-достъпната цена! Не се колебайте, защото отстъпките са до изчерпване на количествата!

 

Разпродажба на матраци - събуждане

Продукти, включени в Аутлет промоцията:

В промоцията са включени общо десет матрака и три топ матрака, с различни характеристики.

  • Матрак Фаворит S е на пазара повече от десет години, а хората доволни от него са стотици! Моделът е здрав, удобен и ортопедичен и се предлага в еднолицев и двулицев вариант!
  • На най-добра цена е и матрак Милано с класически пружинен пакет Бонел!
  • Любителите на еднолицеви непружинни матраци ще останат доволни от матраци Милано D и Флоренция, изградени от полиуретанова пяна. А ако желаете мемори пяна в допълнение към полиуретановата, то вашият матрак е Торино!
  • Двулицевият модел Сан Ремо е с пружини тип Бонел. Изберете го, ако желаете двулицев пружинен матрак!
  • Комбинацията между пружинна система тип покет и мемори пяна е най-актуалната и най-удобната при изработката на матраци. С такъв тип ядро са матраци Матера и Kashmira multi pocket.
  • Със своите два слоя покет пружини, латексов пласт и сребърни нишки в дамаската Матрак Силвър кеър е подходящ за хора с проблеми в гърба и кръста, както и за потребителите, склонни към алергии.
  • За допълнителния комфорт на всеки стар матрак или диван ще се погрижат топ матраци Сан Ремо, Латекс и Мемори.

Подобрете своя сън, почти без да влияете на семейния бюджет СЕГА, с голямата OUTLET разпродажба на Матраци ТЕД!

Разпродажба  на матраци - легло