Матраци в Златни пясъци

Матраци в Златни пясъци на най-ниски цени

Приготвяте ли се вече за лятната си почивка, чудейки се на къде точно да се насочите? А може би сте собственик на хотел в курортен комплекс Златни пясъци, чакайки първите си посетители за летният сезон и се чудете по какъв начин да ги накарате да се чувстват максимално комфортно и удобно? Доверете се на нас в избора на хотелско обзавеждане за вашите спални и със сигурност вашите клиенти ще останат доволни и ще се връщат при вас всяка година. Нашият уеб магазин Mattro.net предлага богат асортимент от различни продукти за сън, подходящи за обзавеждането на почивни станции. При нас може да откриете матраци - еднолицеви или двулицеви с различни материали и твърдост, хотелски комплекти, които включват матрак и твърда основа, топери за повече удобство, ламелни рамки, луксозни спални, походни легла и малки аксесоари, като възглавници, протектори и спално бельо. На нас са се доверили много хотелиери, както и хора, които отдават под наем своите вили, къщи или апартаменти. При нас поръчката става изключително лесно и бързо, и вместо да обикаляте по магазините за матраци, може да се настаните удобно в топлият си дом и да влезете в www.mattro.net. Може също така да се свържете с нас на телефони 0885 545 060/ 0884 943 216/ 0882 711 279, както и да ни пишете в чат системата, там ще ви посрещнат отзивчиви консултанти, които ще се съобразят с вашите изисквания и ще ви насочат към най-доброто за вас. За по-голям брой продукти, ние можем да ви предложим специална ценова оферта. Съвместно с нас работят известни фирми-производители - ТЕД, Нани, матраци Латекс ЕКОН, Блян, Парадайс, ВИКИ, може да откриете моделите под наша марка Mattro, както и модели на световни производители - Magniflex, iSleep и други. В електронният ни магазин има разнообразие от всякакви размери - 82/190; 90/190; 90/200; 114/190; 120/190; 140/200; 164/190; 180/200. Предлагаме и такива, които не са толкова срещани и по зададено от вас точни размери, може да се изработи матрак, специално за вас. Всичко това ние го доставяме до Златни пясъци и цялата страна напълно безплатно и възможно най-бързо.
 

Защо Mattro.net е правилният избор за матраци за Златни пясъци?

 - Доверието, което сме изградили в хората за закупуването на матрак от нас, е може би най-важната причина и вие да изберете именно нашият web магазин. 
 - Коректното и качествено обслужване е гарантирано, а опитът, с който разполагат нашите продавач-консултанти е сигурна предпоставка, че ще ви съдействат в намирането на точният матрак за вас. 
 - Изготвянето на индивидуални ценови оферти е друга причина да се спрете на нас за обзавеждането на вашият хотел, вила, къща, както и на детски градини, болнични заведения, домове за възрастни и други
 - Уникални промоции всеки месец на топ продукти и намаления, стигащи до -75%
 - Богатият избор от различни продукти за сън - основи, матраци, спални, комплекти, специално за хотели (основа и матрак), топ матраци, възглавници, рамки и други
 - Бърза и безплатна доставка до курортен град Златни пясъци и цялото Черноморие
 
Матраци в Златни пясъци - безплатна доставка

Mattro.net - правилният избор за матраци за Златни пясъци с безплатна доставка и топ цени

Компромис с вашият сън и този на вашите посетители не трябва да правите, затова свържете се с нас и заедно ще изберем най-подходящият модел на топ цена, който ще ви доставим абсолютно безплатно до к.к. Златни пясъци, както и в цялата страна.