Хотелски легла и спални на НАЙ-НИСКИ цени - френски основи
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Хотелски легла/основи

-40%
Спалня Space Base
322,92 лв
538,20 лв

Хотелски легла основи

 

 

Хотелски легла/основи с най-достъпни цени

Когато става въпрос за спални, легла и основи, съвсем не можем да говорим само за домашните такива, защото бизнесът има нужда от специални продукти, които да предоставят двойно повече удовлетворение и удобство, за да може клиентите да се завръщат и да остават напълно удовлетворени. В тази връзка, сред богатата ни колекция от матраци и други продукти за спалня, MATTRO.NET включва и разнообразна гама от хотелски легла и основи. Днес, ще ви представим една значителна част от най-добрите предложения в областта, за да можете да изградите перфектните спални помещения в своя хотел, хижа, къща за гости или луксозен ваканционен комплекс. При всички случаи, хубавите и евтини матраци имат нужда и от практични и надеждни хотелски легла и основи. Ето какво можете да закупите от нас, MATTRO.NET, като не трябва да забравяте, че ние доставяме продуктите си до всяка точка на страната.

Разнообразни модели хотелски легла и основи от Mattro.net

Хотелските легла и основи ТЕД са, вероятно, едни от най-предпочитаните опции у нас поради голямата популярност на едноименните матраци ТЕД и надеждния производител, който стои зад тях. Тези хотелски легла и основи притежават твърда основа, изработена от висококачествен дървен материал, а стилният дизайн е изцяло в духа на романтична Франция.

Твърда основа Блян е идеално решение за комбинация с класически матраци Блян, а защо не и за ортопедични матраци Блян? При всички положения тези твърди хотелски основи ще ви свършат отлична работа, защото са изработени от здрави материали, непозволяващи бързото похабяване или неприятни усещания по време на сън.

Хотелски легла и основи - снимка НАНИ

Хотелски основи НАНИ пристигат в три разновидности – идеални за почти всички модели матраци НАНИ: стандарт, лукс и лукс мека. Луксозните основи имат специални функции, като те са най-вече ориентирани за хора с проблемни стави или болки в мускулите. Хотелски основи лукс мека НАНИ са особено подходяща за хора с проблеми, които се нуждаят от по-твърда основа за сън. Дамаската е антиакарна и антиалергична, съобразена напълно със съвременния начин на живот.

Сред всички съвременни хотелски основи ВИКИ, ние се спряхме на прекрасното френско легло ВИКИ. Българският производител на евтини матраци Вики буквално е надминал себе си с тази основа, защото тя е не само кокетна и красива като дизайн, но и мобилна, защото може да се трансформира и в двойно, и в единично легло с интересна технология.

Твърда основа Universal е част от колекцията с хотелски основи Парадайс. Това е поредната марка матраци, която обичаме, но не трябва да подценяваме и останалите й аксесоари за сън. Твърдата основа изключително подходяща за всеки един модел двулицев матрак – включително и за матраци Парадайс – осигуряваща необходимите условия за дълготрайна експлоатация. Конструкцията е изградена от иглолистна дървесина – гаранция за екологично чист продукт и високо качество.

Твърда основа от матраци РосМари е класическа основа за еднолицеви матраци. Тя има както плътна основа, така и допълнителни три държача. Иновативната олекотена конструкция от пресована букова дървесина създава усещане за максимален комфорт и дава гаранция за високо качество, докато влакната в многослойната структура са еднопосочно разположени – перфектната ергономичност, необходима за леглото във всеки един хотел.

Хотелски легла и основи - снимка Дон Алмохадон

Производителят на матраци Don Almohadon разполага с тапицирани бази, които си отличават с елегантен дизайн, удобна конструкция и различни екстри в зависимост от конкретния модел – опция за разтягане и прибиране на удобно и незабележимо място, ортопедични приставки и дори цели готови комплекти, включващи хотелски основи и матраци Don Almohadon. Ако нямате време за подбиране на отделните елементи за спалнята, можете спокойно да се насладите на вече готови решения за вашия хотел.
Хотелски основи Relax представлява френски легла с възможност за съхранение – както с едно, така и с две отделни крила. Елегантната конструкция е еднакво качествена, без значение какъв модел ще изберете, а усещането за комфорт са изцяло гарантирани от водещия производител на евтини матраци.

От Happy Dreams също имат своето предложение за хотелски основи: модерните тапицирани основи Континентал. Те имат стабилна дървена рамка, обработена за по-големи натоварвания и по-тежки хора. Самата основа върви с вграден пружинен пакет Бонел, а нейното ядро е покрито с обезшумяващ слой мебелин (латексиран нетъкан текстил).

Не се колебайте да се обръщате към нашите любезни консултанти, за да получите допълнителна информация за предлаганите от MATTRO.NET хотелски основи, легла и спални. Ние с радост ще ви насочим към правилния избор, ще ви дадем повече детайли за набелязания от вас продукт, а освен това ще докараме стоката до вас напълно безплатно. Очакваме с нетърпение вашите поръчки и ще чакаме да се свържете с нас и нашите услужливи консултанти! Пожелаваме ви приятно и успешно пазаруване, приятели!