Матраци в Ямбол -75% намаление

Матраци в гр. Ямбол на промо цени

Чувствате се изморени, страдате от липса на сън или пък се събуждате с ужасни болки в гърба и кръста? Ако имате дори само един от посочените симптоми, то със сигурност трява веднага да смените матрака! В нашия онлайн магазин за матраци и продукти за сън Mattro.net ви предлагаме изгодни цени, атрактивни промоции и безплатна доставка, не само за град Ямбол и околностите му, но и за всички останали населени места в страната. Това не е всичко! За притежателите на хотели и къщи за гости в Ямбол изготваме и специални цени на матраци, в случай, че желаете повече бройки. Обърнете се към нас за поръчка на телефони 0700 200 22 или 0882 711 279 и онлайн в чат системата. На разположение сме и при необходимост от повече информация относно продуктите.

►► Разгледай матраци с намаление до -75%

В нашия богат продуктов каталог ще откриете различни варианти - еднолицеви, двулицеви, латексови матраци, модели с бонел и покет пружини, както и ортопедични модели с различни видове пяна - полиуретанова пяна, мемори пяна, пяна с охлаждащ ефект, профилирана пяна с лек масажиращ ефект и много други. Ние залагаме на качествени продукти на водещи в бранша производители. Сред най-предпочитаните марки са матраци ТЕД, НАНИ, МАТТРО, матраци Хегра, Paradise, Латекс ЕКОН и Magniflex. Моделите в нашия сайт са с различна твърдост - меки, средни и твърди, така че всеки потребител лесно да избере най-удачния вариант. Освен това при нас ще откриете както евтини предложения, така и продукти от луксозни колекции. 

Матраци Ямбол - производители

Матраци в гр. Ямбол с бърза и безплатна доставка

Всеки клиент на онлайн магазин Mattro.net, живеещ в град Ямбол и околните градове и села, се възползва от абсолютно безплатна доставка до желания адрес. Безплатна е доставката и за всички останали малки и големи градове и села в цялата страна, без значение от размера на избрания матрак и количеството. Ние ще оборудваме с радост и вашите хотели или къщи за гости на най-добри цени. При нас ще откриете стандартни размери (72/190, 90/190, 90/200, 82/190, 114/190, 120/190, 140/200, 160/200, 164/190, 180/200, 144/190 и др.), както и размери, зададени от клиента. Размери с дължина 186, като например 82/186, 72/186, 164/186, 144/186 също могат да бъдат изработени за притежателите на по-стари легла. За всички управители и собственици на хотели предлагаме и индивидуални цени за покупки на едро, както и безплатен транспорт до желания обект. Това е идеалната възможност за хотелиериети в зимните и летните курорти да обновят спалните помещения на ниски цени. 

 Матраци Ямбол - поръчка

Защо да изберете матраци за град Ямбол от Mattro.net?

Освен, че Mattro.net има дългогодишен опит в сферата на спално и хотелско обзавеждане, поръчката от нашия сайт има още много предимства:

1. Цени без конкуренция
2. Промоции до -75% отстъпка и подаръци 
3. Индивидауални оферти за покупки на едро и обзавеждане на хотели
4. Лесна поръчка по телефона, през сайта или в чат системата
5. Безплатна доставка на матраци Ямбол и за цялата страна
6. Професионални съвети и консултация при избор на матрак

Посветете свободното си време на по-приятни занимания от това да обикаляте по магазините в търсене на подходящ матрак. Оставете това на нас - Mattro.net и ние ще Ви помогнем да направите най-добрия избор на цени, съответстващи на бюджета Ви. Без значение дали се намирате в гр. Ямбол или в друго населено място, ние ще доставим желания матрак напълно безплатно в най-кратки срокове. Не се колебайте да зададете въпросите си на office@mattro.net, в чат системата в десния ъгъл на сайта или на някой от посочените телефони: 032/815 979, 0882 711 279 или 0884 943 216. Не забравяйте, че качественият сън води до работоспособност, повече енергия и отлично здраве!