Матраци ТЕД - еднолицеви и двулицеви модели

Матраци ТЕД са български производител, който държи лидерските си позиции от много години. Техните продукти за сън са едни от най-предпочитаните на пазара. Те предлагат всяка година нови модели матраци, използвайки иновативни технологии. Съвсем спокойно може да се каже, че производители TED са тези, които диктуват модата в матраците. Предлагаме ви да разгледате именно техните номер 1 матраци, като сме ги разделили на две категории - еднолицеви и двулицеви. Еднолицеви и двулицеви матраци ТЕД

Еднолицеви матраци

Еднолицев матрак Exclusive Memory Silver - може би най-популярният им матрак. Той е с предпочитаната покет системата и слой мемори пяна. Ортопедичен модел, подходящ за хора с проблеми в гърба и кръста, както и за деца. Както и останалите им продукти от Silver колекцията и тук в дамаската има сребърни нишки, които освен че предават приятна визия, са и с антибактериални качества.

Еднолицев матрак - Exclusive Memory Silver

Еднолицев матрак Armida - единствен по рода си матрак, който е най-предпочитан за деца. Този модел е непружинен матрак, като при него има два панела профилирана пяна. Благодарение на калъфа си с цип, вие може да размествате панелите в ядрото и да получавате различно усещане всеки път - с масажиращо действие, пружиниращ ефект или по-твърдо и стабилно усещане.

Еднолицев матрак Armida

Двулицеви матраци

Матрак Favourite Nova Orthopedic - матрак, сертифициран като медицинско изделие. Изключително подходящ за хора с проблеми в кръста и гърба. Ядрото е с покет пружини и едностранно разположена мемори пяна. Съответно имате две страни с различно усещане. Гаранцията на матрак Favourite Nova Orthopedic е 10 години, което подсказва и високия клас на изработка.

Матрак Favourite Nova Orthopedic


Матрак Adry Cool - може би един от първите модели матраци, който ще предложат на притежателя си охлаждащо и прохладно усещане. Това е така, благодарение на вложената от едната страна мемори пяна с гел капсули с охлаждащ ефект. Перфектно решение за хора, които не обичат топлите летни нощи. Самото ядро отново е от pocket пружини, а от другата си страна, матракът разполага с профилирана пяна, създаваща масажиращ ефект.

Матрак Adry Cool


Матрак Матера – още един модел, който доказва професионализма на матраци ТЕД. Уникалното при матрак Матера е защитата от геопатогенните влияния и положителното действие върху здравето на човешкия организъм.

Матрак Матера

При него пак имате мемори пяна от едната страна, покет система и две страни с различно усещане.
Всички еднолицеви и двулицеви матраци ТЕД може да откриете в web магазин Intershop.bg. Сдобийте се с матрака и съня, който заслужавате!