Парадайс и мебелните изложения Техномебел и Светът на мебелите

Матраци Парадайс на мебелно изложение

Мебелните изложения Светът на мебелите и Техномебел се провеждат ежегодно в Интер Експо център и са задължително събитие за всеки, който работи в сферата на обзавеждането, или му предстои да закупи нови мебели у дома.

►► Разгледайте матраци Парадайс с Бонел пружини

На престижния панаир участват стотици фирми, които представят незаменими идеи за цялостния интериор в дома. Като става дума за мебели, няма как да не се предложат и висококачествени матраци, които да допълнят пълния комфорт вкъщи. В двете изложения, взимат редовно участие и производителите на продукти за спалня, като през 2015 г. почетно място зае специалния щанд на матраци Парадайс. Изложените там матраци, основи, легла и други аксесоари показаха на потенциални купувачи иновативните материали и техники, които производителят предлага. 

►► Разгледайте матраци Парадайс с Покет пружини

Продукцията на матраци Парадайс

Фирмата Некрато ООД със седалище в град София, разполага с наистина богато портфолио, непрекъснато развиващо се през годините. Парадайс ползват различни от масовката на пазара материали, що се отнася до ядра и дамаски. Производителят предлага абсолютно всички продукти, свързани с комфорта ви по време на сън. За тях обикновено ползват два вида пружини и няколко вида пяна с различни характеристики. В ядрата се залага на Бонел пружини при нисък към среден клас матраци и покет пружини при средния до висок клас матраци. 

►► Разгледайте матраци Парадайс с полиуретанова пяна

При моделите от пяна има малко по-голямо разнообразие на материали. Полиуретанът, ползван от матраци Paradise, е висококачествен и се различава по плътността на пяната. ND (Normal Density) е пяна със средна плътност и твърдост. HD (High Density) е пяна с висока плътност, която по отличен начин поддръжа костната система и мускулатурата, за да предотвратява болки и схващания. HR (High Resistance) е пяна с висока степен на еластичност, която позволява на тялото свободни движения и разпределя равномерно тежестта му.

►► Разгледайте матраци Парадайс с мемори пяна

Матраци Парадайс - материали

 

Мемори пяната е термочувствителен материал, като в някои модели на Парадайс е профилирана за повече комфорт, а латексът е гъвкава пяна с естествени антибактериални свойства. Относно дамаските, фирмата доста се старае да се грижи за отличното усещане, при допир. При повечето модели, текстилът е от естествени материали, а в някои са вложени сребърни нишки за пълна хипоалергичност, маслина за нежна грижа към кожата, алое вера за пълно тонизиране на организма и бамбук за отлична влагоабсорбация. Матраци Парадайс са единственият производител, който произвежда дамаски, с екстракт от жожоба, който помага срещу обриви и се грижи за доброто състояние на кожата.

В нашия онлайн магазин - mattro.net - се предлагат всички продукти от портфолиото на матраци Парадайс с актуални отстъпки и подаръци. Доставката на всички продукти се извършва напълно безплатно, независимо дали се намирате в малко село или голям град. Ако все още не сте сигурни на кой модел да заложите, нашите консултанти, с радост, ще ви съдействат. Грабнете своя матрак Парадайс сега!