Матраци НАНИ - снимка

Заложете на Матраци НАНИ

Търсите си матраци за дома, но не знаете на коя марка да заложите? Омръзна ви от едни и същи производители, които или не оправдават очакванията ви, или вече сте изпробвали, но са се оказали не това, което всъщност търсите? Време е да опитате нещо ново, а не да гледате като коне с капаци и да си избирате това, което купува всеки. Днес, например, ще ви запознаем с една нова, но много свежа марка матраци, която наистина си заслужава. Заложете на нея, ако смятате, че комфортът и здравословният сън са най-важните характеристики, които трябва да притежават вашите матраци. Заложете на матраци НАНИ! А ето и повече подробности за тях в няколко думи, в случай че все още не сте чували за тях!

История на Матраци НАНИ

Матраци НАНИ се появяват на пазара преди седем години. Тогава, фирма Паралел създава първия си матрак, без дори да подозира, че ще постигне такъв голям успех, въпреки че екипът й влага изключителни усилия да създаде нещо наистина уникално, съчетаващо основните международни и одобрени по цял свят стандарти за здравословен и качествен сън. Наред с това, още с първия си създаден матрак компанията започва да внедрява най-новите технологии от индустрията, като с това засвидетелства, че цялото им производство от тук насетне ще бъде едно страхотно съчетание от модерен подход към бъдещето и щателно спазване на утвърденото, на най-важните класически трендове в сферата на домашните матраци.

Матраци НАНИ - фабрика Паралел

Матраци НАНИ - днес

Днес, седем години по-късно, Матраци НАНИ са едни от най-добрите и у нас, и в Европа изобщо. Те доказаха на аудиторията, освен това, че качеството не винаги означава изключително висока и непосилна цена. Напротив – благодарение на своя подход към комбиниране на екологично чисти материи с ноу-хау технологии за намаляване на разходите в производството, от Матраци НАНИ днес ни предлагат едни от най-евтините качествени матраци на пазара. Всеки, който поне веднъж ги е ползвал, знае добре и че с малко грижи и поддръжка те могат да изкарат минимум 6 години, което си е повече от гаранция за перфектно качество.

Матраци НАНИ - шоурум

Матраци НАНИ и онлайн продажбите

Самата компания, стояща зад страхотните и достъпни като цени и популярност в различните дистрибуторски мрежи за матраци у нас Матраци НАНИ, е със седалище Севлиево. Точно там се произвеждат и днес. В същото време, тези матраци могат да се намерят и в основните магазини за матраци, а също така и онлайн. Дистанционната продажба на Матраци НАНИ се наложи като основно правило за Паралел, тъй като от маркетинговия отдел на фирмата са наясно, че в съвременния свят, в който новите технологии са в основата на цялото ни ежедневие, възможността за бърза и лесна поръчка от комфорта на дома е функция, търсена от средно статистическия клиент. А вие като клиент също можете да закупите удобен и практичен модел от богатата колекция Матраци НАНИ още днес! За тази цел можете да разгледате и нашата галерия със страхотни предложения от Паралел. Това са най-новите и удачни дизайни Матраци НАНИ, които ще задоволят нуждите и на най-претенциозния клиент!

Матраци НАНИ - легло

Приятно пазаруване, скъпи приятели! И не забравяйте – матракът е ключът към добрия и пълноценен сън!