Кои са матраци Латекс ЕКОН

  Матраци Латекс ЕКОН - фабрика

Фирма Латекс ЕКОН стартира през далечната 1991 г. в гр. Бяла, обл. Русе, където първоначално специализира в синтез на смоли и производство на алкидни бои, а по-късно и в производството на матраци. Фирма ЕКОН разполага с уникална производствена база, оборудвана с немски машини, единствени по рода си, за мащаба на България, а ползваните суровини са на световноизвестни брандове. Производството в гр. Бяла е сходно само на 15 други фабрики в целия свят. Латекс ЕКОН изнасят своята продукция навсякъде по света, не само в Европа, а дори и в Корея. Фирмата се слави като най-големият износител на матраци от България. Матраци Латекс ЕКОН са известни  навсякъде със своето качество и издръжливост.

Матраци Латекс ЕКОН - суровини и технологии

Латексът се произвежда от млечнобяла течност, добивана от специален вид каучуково дърво. След това се разпенва по специална DUNLOP технология, популярна и широко разпространена в целия свят. По-този начин се получава издръжлив, еластичен материал, който служи отлично, когато е вложен в продукти за спалня - матраци, възглавници и топери. 

Матраци Латекс ЕКОН - матрак Латекс Комбо

Благодарение на високата степен на гъвкавост, латексовите матраци са едни от най-издръжливите на натоварвания и на продължително ползване, затова са  с най-високите гаранции, в сравнение с други материали. Матраците с марка Латекс ЕКОН са със специални цилиндрични отворчета по цялата площ на матрака, за по-лесна и по-пълноценна вентилация. Матраци Латекс ЕКОН са разнообразни, що се отнася до твърдост, дамаски и визия, така че всеки потребител да подбере правилния матрак за себе си!