Матраци Магнифлекс - матрак Zip Sleep New и матрак Silvercare

Матраци Магнифлекс отдавна са защитили своето име и са създали представа за луксозен бранд, който предлага продукти със страхотно качество. Продуктите с марка Magniflex се произвеждат в Италия, където се съчетават традиционни похвати с най-съвременните технологии, за постигане на перфектна за човешкото тяло повърхност - оказваща подкрепа, където трябва, и позволяваща отпускане, когато е необходимо. Италианските луксозни продукти са популярни в цял свят, именно заради перфектното лично отношение, което влагат към клиента и към неговото удобство. С тази цел, брандът непрекъснато се развива, предлагайки все по-голямо разнообразие от модели. Всички техни продукти се предлагат в разнообразни стандартни размери, а при поръчка, се произвеждат и в персонални размери на клиента. Всеки месец изненадват с атрактивни промоции, впечатляващи потребителите.

►► Разгледайте двулицеви матраци Magniflex

Колекция Classico от матраци Magniflex

Матрак Zip Sleep New

Модел матрак Zip Sleep New е различен, природосъобразен продукт, създаден специално за потребители, страдащи от алергии и чувствителна кожа. Благодарение на екстракта от Алое Вера в дамаската, моделът е нежен към всеки тип кожа и не предизвиква обриви и алергии. Освен това, растението подпомага бързото въстановяване на организма, както и улеснява успокояването и заспиването. В сърцевината, производителите залагат на висококачествена Elioform soft пяна, която оптимално подкрепя правилното разположение на гърба и гръбначния стълб. Дамаската на матрак Zip Sleep New е с атрактивен дизайн и мек капитонаж, подобряващ комфортното усещане. 

Характеристики на матрак Zip Sleep New:

  • Ядро от Elioform Soft пяна за оптимална подкрепа на тялото
  • Антиалергична дамаска, третирана с Алое Вера
  • Противоакарен матрак, с висока степен на проветривост 
  • Омекотен капитонаж
  • Стилна визия

Zip Sleep е средно твърд, към мек матрак.

Матрак Zip Sleep New - снимка

Матрак Silvercare

При матрак Silvercare е използвана особено популярната напоследък дамаска с втъкани сребърни нишки. Тя има силно хипоалергични нишки, които предпазват от обриви и от поява на различни бактерии. Така, от страхотното удобство на продукта могат да се възползват потребители, страдащи от различни кожни или дихателни проблеми. А останалите хора, могат да бъдат напълно спокойни, че ще се наспиват необезпокоявано. Сърцевината се изработва от високоеластична пяна, която равномерно разпределя тежестта на спящия по цялата си площ, за да му спести усилията от напасване към матрака. По този начин, човешкото тяло се предпазва от схващания и болки. Текстилът е с интересен капитонаж, в който е добавена и 2 см. мемори пяна, която осигурява повече удобство. Калъфът е с пришит цип, който го разделя на две части, улесняващ свалянето и поддръжката. 

Silvercare е среден, към твърд матрак.

Матрак Silvercare - матраци

Характеристики на матрак Silvercare:

  • Сърцевина от Elioform пяна с висока еластичност
  • Снема напрежението, натрупано в тялото, през деня
  • 2 см Memory Foam в прошивката за повече удобство
  • Ортопедичен модел 
  • Цип, делящ калъфа на две отделни части
  • Дамаска със сребърни, антибактериални нишки

Всички матраци Магнифлекс се доставят навити на руло, което максимално улеснява транспортирането им. Имайте предвид, че не бива да използвате остри предмети, при разопаковане, за да не нараните текстила на матрака. След разопаковане, е необходимо да се постави матрака на равна повърхност и да се изчака между 24 и 48 часа, за да си възвърне напълно формата. През това време, не трябва да лягате, да сядате, или да поставяте тежки предмети върху матрака. Всички модели на матраци Magniflex можете да откриете в онлайн магазин №1 за продукти за спалня в страната - Mattro.net - на най-достъпните цени в цялата търговска мрежа. Можете да направите вашата поръчка за 10 секунди, а ние ще доставим продуктите абсолютно безплатно до всяко населено място, независимо дали живеете в голям град, или в малко селце. Изберете своя матрак Магнифлекс още днес!