Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Silvercare
Матрак Silvercare
Матрак Silvercare - разрез
Матрак Silvercare - снимка
Матрак Silvercare - визия
-10%

Матрак Silvercare

656,10 лв
ЦЕНА ОТ:
729,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху "избери размер" по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Silvercare с мемори пяна

Матрак Силвъркеър съчетава удобство, грижа за здравето и отлична цена. Матрак Silvercare е изработен и патентован от италианската фирма за производство на матраци Магнифлекс и е част от колекцията Classico. Съчетание от най-добрите технологии на матраци Magniflex за борба с алергии и респираторни проблеми. Това прави матракът особено подходящ и за малки деца. Ядрото е от Елиоформ Софт пяна (Elioform Soft): високоеластична „дишаща" пяна с отворени микроклетки.

Матрак Silvercare - разрез

Осигурява ви анатомична позиция и ортопедична опора. Допълнителен слой от 2 см Мемори пяна (Memory Foam) в капитонажа на покритието прави матрака внимателен към тялото. Мемори пяната се адаптира спрямо формата, теглото и температурата на тялото. Калъфът е със съдържание на сребро, обработен със защита срещу акари и бактерии. Не позволява задържане на прах по повърхността и ви предпазва от алергии. Лесно може да се свали и почисти, тъй като е с цип, делящ го на две части.

Матрак Silvercare - легло

3D мрежата спомага проветрението на матрака, като осигурява здравословна среда за сън. Ортопедичните и анатомични предимства се дължат на две от водещите италиански технологии: Airyform® - осигуряваща различни зони на твърдост според индивидуалните Ви нужди и постоянна вентилация; Waterlattex® - носеща качествата на латекс и полимери, разпенени на водна основа.

Характеристики на матрак Silvercare:

  • Ядро от Elioform - 22 см

  • Memory Foam HD в калъфа

  • Антибактериален терморегулиращ слой

  • Сребърен калъф с цип от две части

  • Вътрешен калъф

  • Степен на твърдост - средно твърд

Нестандартни размери - по поръчка на клиента - 475 лв.кв.м

Параметри на продукта
22
сантиметра
25
години

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign