Матраци Mattro - лого

 Дамаски за легла и спални MATTRO

Матраци MATTRO предлагат и няколко модела легла, които може да изберете в цвят по ваш вкус. Леглата са тапицирани, с модерна и елегантна визия, която ще пасне идеално на интериора ви. В повечето случаи се случва така, че харесваме даден модел легло, но цвета не пасва на нашето усещане за уют. Точно поради тази причина Матраци MATTRO предлагат възможност за избор на цвят от картела с дамаски. Ще откриете топли и светли цветове, както и такива в студената гама. При избор на кожена дамаска, има 10% оскъпяване на продукта.

►►Разгледайте всички легла и спални Mattro

Когато ремонтираме и обзавеждаме спалнята си, избираме внимателно цвета на стените и мебелите, които ще разполагаме в нея. От особено значение е да обърнем внимание и на цвета на самото легло, дори то е основният акцент. Първото нещо, което забелязваме като влезем в спалнята е леглото. Ето защо избора на цвят играе главна роля в планирането на изгледа на стаята ви. Може да избирате между светли и тъмни бежови цветове, такива в кафявата гама с шоколадови отенъци, сив, черен, лилав или червен цвят за по-смелите потребители. С червеното, черното или лилавото може да пресъздадете луксозна визия с изтънчени щрихи, а с цветове като бежово и кафяво да постигнете топлина и уют.

Леглата, които предлагат матраци MATTRO, са с разнообразна визия, с луксозни табли и детайли. Определено ще са най-впечатляващата част от спалнята ви и спокойно ще може да се хвалите на приятели и познати с интериорния дизайн, който сте постигнали, дори само благодарение на едно легло в подходящия цвят. Много е важно, преди да направите своя избор за цвят, добре да премислите кой точно от всичките ще подхожда най-точно на вашата натура и останалата обстановка.

За някои потребители избора на цвят е дори по-важен от избора на легло и матрак, така че не пропускайте възможността да се погрижите и за този детайл, като създадете приятна обстановка за себе си и околните.

Дамаски за спални и легла Mattro - Боксспринг легла, тапицирани легла

 

damaski legla mattro city 4 1

damaski legla mattro city 4 2

damaski legla mattro citi 4 3

Легла Mattro - дамаски кожа

Кожени дамаски за легла Mattro

Дамаски Атина и Ерос

Дамаски Mattro