Легла/Спални - MATTRO

Сортирай по
-40%
Спалня Боксспринг Амира
930,00 лв
1550,00 лв
-20%
Спалня Пикасо
436,00 лв
545,00 лв
-20%
Спалня Спейс
436,00 лв
545,00 лв

Легла и спални Mattro

Качествени легла и спални Mattro с ниски цени

MATTRO.NET  не е просто поредният доставчик на качествени матраци и други допълнителни стоки и аксесоари за спалня. От край време ние самите сме производители на продукти за сън. Нашата цел е подобна на повечето родни и световни лидери на матраци, а именно да създаваме и други типове аксесоари за спалня. Точно такива са и нашите легла и спални, с които MATTRO.NET за пореден път доказа, че е компания, която не смята да спира с развитието, а напротив да продължава да създава нови и нови продукти за сън, с които да си осигурите приятна и здравословна почивка. Вижте най-новите ни модели легла и спални! Вижте висококачествените легла и спални Mattro, които са безспорно заслужаваща си вниманието ви инвестиция за дома, хотела или вашата къща за гости, а защо не и вилата.

Същност на легла и спални Mattro

Леглата представляват луксозна кожена изработка, конструкция с табла, накратко идеалният дизайн, който ще се хареса на половинката и ще покрие личните ви претенции за удобство. В случай, че кожата ви идва в повече, но ви харесва визията на самата структура на леглото, ние от Mattro сме готови да ви изработим таблата и с покритие от текстил, какъвто вие изберете. Изчистеният дизайн на това страхотно легло от първокласно дърво го превръща в перфектното решение за всяко помещение, а опцията за избор на цвят на тапицерията улеснява обзавеждането на спалното помещението. Към основата на леглото е приспособена и надеждна подматрачна рамка. Тя разполага с така наречения  газов механизъм за повдигане.

Спални и легла MATTRO - снимка

На вашето внимание представяме и легло Пикасо. Този чудесен продукт от Mattro ще ви покаже правилният път към комбинацията от практична изработка и уникален стил. Можете да ползвате това легло за своята луксозна спалня, но също така и да подобрите визията на своя хотел, защото модерният му стил е повече от привлекателен.  Класическата изработка и луксозната табла придават стил и завършеност на леглото. Таблата можете да се покрие с всякакъв по ваш избор материал: включително и кожа или по-нестандартна кожа. Рамката е метална, с гъвкави букови ламели, които са закрепени за профила с обезшумяващи обувки, които предотвратяват скърцането. Важно пеимушество на леглото е и практичната ракла, намираща се в подматрачното простраство. Както се досещате, нея можете да ползвате за съхранение, което си е чудесно решение за маломерни спални.
Последно, но не по важност, легло Спейс разполага с подматрачна рамка Лукс (без регулиране на твърдостта) и с газов механизъм за повдигане. В своята комбинация тези два елемента на леглото му осигуряват идеална стабилност и практично ползване през годините. Ние ви гарантираме равномерното и постоянно проветряне въздуха, с което ще намалите риска от мухъл и микроби в своята зона за сън.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашия екип за повече подробности около предлаганите първокласни легла и основи Mattro! На ваше разположение сме!