Дамаски за дивани Mattro - спални и детски легла

Дамаски за дивани и детски легла - Mattro

От особена важност е не само комфорта, който ви предлага избрания от вас холов ъгъл, спалня или детско легло, но и избора на цвят и дамаска. В случай, че сте избрали да закупите холов ъгъл с марката Mattro, детско легло или избрани модели спалня, ви предлагаме голямо разнообразие от цветове и видове текстил, които лесно могат да бъдат съчетани с всеки интериор. Нежните на допир текстилни дамаски са лесни за поддържане и почистване, което гарантира свеж вид на дивана или леглото по всяко време, освен това те са изработени от висококачествен текстил, който гарантира по-дълга експлоатация, като предотвратява износването на дамаската. Текстилните дамаски не само придават на мебелите ви индивидуален стил, но и допринасят за уюта и комфорта на вашия интериор. Цветовете, които предлагат картелите, са както в топлите нюанси, така и в по-студени цветове, изберете според вашите предпочитания. Нюансите на текстилните дамаски се разпростират в широк спектър, който може да удовлетвори всеки вкус и стил на интериора. Нежните, светли нюанси като бледозелено, ефирно синьо и светлосиво са отличен избор, ако търсите по-светъл и въздушен дизайн. За по-дръзки интериори можете да изберете интензивни нюанси като тъмно червено, дълбоко синьо или пурпурно. Текстилите в различни нюанси предоставят възможност за лесно комбиниране с останалите елементи на интериора и създават хармонична атмосфера. В крайна сметка, изборът на дамаска за дивана ви е персонален и трябва да отразява вашия уникален стил и нужди. Разгледайте разнообразието от текстилни дамаски и се уверете, че тяхната текстура и цвят съответстват на визията, която желаете да създадете във вашия дом.

Цветът, на който сте се спрели, може да отбележите в допълнителни бележки при попълване на поръчката или да уточните при разговора за потвърждаването ѝ. Доверете се на качествените дамаски от бранда Mattro и се наслаждавайте на избора си. Предлаганите видове дамаски са няколко вида - Fido, Amsterdam, Timor и Barington.

Дамаски за дивани, спални и детски легла - Fido

Дамаски Fido са изключително подходящи за вашия диван, спалня или детско легло, предлагайки неповторим комфорт и стил. Тези текстилни дамаски се отличават с разнообразие от нежни пастелни тонове, които придават уют и елегантност на вашия интериор. Създадени с висококачествен 100% полиестер, те са изключително меки на допир и приятни за употреба. С водоотблъскващи свойства, те ви дават увереност, че вашите мебели ще се запазят в перфектно състояние. Характеристиката Water Repellent означава, че ако попадне течност върху дивана или леглото ви, изработено с тази дамаска, тя ще се стече по текстила, а няма да навлезе в него. С Fido дамаските ще съчетаете високо качество, функционалност и красота в един продукт.

Дамаски за дивани Mattro - Fido

Дамаски за ъглови дивани Fido

Дамаски за диван Mattro - Fido

Дамаски Fido за дивани Матро

Дамаски за дивани, спални и детски легла - Amsterdam

Дамаски Amsterdam представляват емблема на лукс и изисканост, напълно подходящи за вашия диван, спалня или детско легло. Предлагат се в богато разнообразие от цветове, от светли и нежни нюанси до наситени и плътни оттенъци, които могат да обогатят вашия дом с уникален стил. Изработени с изключително внимание към детайла, те съдържат 100% SILK полиестер, който придава изключителна мекота и кадифена структура. Лекият отблясък на дамаските добавя още повече елегантност на вашия интериор. Дамаски Amsterdam също така притежават водоотблъскващи качества, осигурявайки не само естетика, но и практичност като не позволяват проникването на течности към вътрешността на текстила.

Дамаски Amsterdam за дивани и холови ъгли Матро

Дамаски за дивани Матро - Amsterdam

Дамаски за диван Матро - Amsterdam

Дамаски Amsterdam за дивани Матро

Дамаски Amsterdam за ъглови дивани Mattro

Дамаски Amsterdam за дивани и холови ъгли Mattro

Дамаски за дивани, спални и детски легла - Timor

Дамаски Timor предлагат изключително качество и разнообразие от цветове, което ги прави идеален избор за вашия диван, спалня или детско легло. Тези текстилни дамаски са не само красиви, но и практични, съчетавайки в себе си елегантност заради лекия отблясък, който имат и издръжливост. Tе са приятни на допир и лесни за поддръжка. С тяхната водоотблъскваща характеристика (Water repellent), те са идеални за семейства с деца, предлагайки високо качество и стил в един продукт.

Дамаски за спални, дивани, детски легла Timor

Дамаски за дивани, спални и детски легла - Barington

Разнообразието от дамаски за дивани, спални и детски легла, предлагано от Mattro, включва и колекцията Barington. Тези висококачествени материи съчетават естетика и функционалност, като предлагат издръжливост и лесна поддръжка, идеални за всяко домакинство. Дамаските Barington се отличават с елегантен дизайн и богата палитра от цветове, които могат да допълнят всяка интериорна концепция. Те са проектирани така, че да осигурят максимален комфорт и устойчивост на износване, което ги прави подходящ избор както за дневната, така и за спалнята или детската стая. Високото качество на материалите гарантира дълготрайна употреба и запазване на свежия вид на мебелите, придавайки на дома уют и стил.

Дамаски за спални, дивани и детски легла - Barington

При избора на дамаска за вашия диван, детско легло или спалня, Mattro ви предоставя несравнимо разнообразие от възможности. Висококачествените текстилни дамаски, предлагани от Mattro, са съчетание на красота, удобство и практичност. С разнообразието от цветове и оттенъци, включително нежни пастелни тонове, наситени плътни цветове и луксозни отблясъци, можете да намерите точно този стил, който отговаря на вашите предпочитания и интериор.
Водоотблъскващите свойства гарантират, че дамаските са лесни за поддръжка и издръжливи, особено в семейства с деца. Освен това, техните меки кадифени текстури придават допълнителен комфорт и стил.

Всички дивани, предлагани в Mattro.net, са съвместими с дамаски Timor, Fido, Amsterdam и Barington, с изключение на серия Бруклин, които не се произвеждат в дамаски Amsterdam.
Модели спални, съвместими с дамаски Timor, Fido, Amsterdam и Barington: Йоана, Нани, Валенсия, Болеро, Женева, Алиса, София, Мартина, Луксор, Арес.
Модели детски легла, съвместини с посочените дамаски: Теди, Мелани, Денис.


*Холов ъгъл Економик, диван Комо и диван Бари имат оскъпяване 10% при избор на дамаска от вида Amsterdam.