Дамаски за дивани Mattro - спални и детски легла

Дамаски за дивани и детски легла - Mattro

От особена важност е не само комфорта, който ви предлага избрания от вас холов ъгъл, спалня или детско легло, но и избора на цвят и дамаска. В случай, че сте избрали да закупите холов ъгъл с марката Mattro, детско легло или избрани модели спалня, ви предлагаме голямо разнообразие от цветове и видове текстил, които лесно могат да бъдат съчетани с всеки интериор. Нежните на допир текстилни дамаски са лесни за поддържане и почистване, което гарантира свеж вид на дивана или леглото по всяко време, освен това те са изработени от висококачествен текстил, който гарантира по-дълга експлоатация, като предотвратява износването на дамаската. Текстилните дамаски не само придават на мебелите ви индивидуален стил, но и допринасят за уюта и комфорта на вашия интериор. Цветовете, които предлагат картелите, са както в топлите нюанси, така и в по-студени цветове, изберете според вашите предпочитания. Нюансите на текстилните дамаски се разпростират в широк спектър, който може да удовлетвори всеки вкус и стил на интериора. Нежните, светли нюанси като бледозелено, ефирно синьо и светлосиво са отличен избор, ако търсите по-светъл и въздушен дизайн. За по-дръзки интериори можете да изберете интензивни нюанси като тъмно червено, дълбоко синьо или пурпурно. Текстилите в различни нюанси предоставят възможност за лесно комбиниране с останалите елементи на интериора и създават хармонична атмосфера. В крайна сметка, изборът на дамаска за дивана ви е персонален и трябва да отразява вашия уникален стил и нужди. Разгледайте разнообразието от текстилни дамаски и се уверете, че тяхната текстура и цвят съответстват на визията, която желаете да създадете във вашия дом.

Цветът, на който сте се спрели, може да отбележите в допълнителни бележки при попълване на поръчката или да уточните при разговора за потвърждаването ѝ. Доверете се на качествените дамаски от бранда Mattro и се наслаждавайте на избора си. Предлаганите видове дамаски са няколко вида - Monolith, Fido и Amsterdam.

Дамаски за дивани, спални и детски легла - Monolith

Дамаски Monolith предлагат изключително качество и разнообразие от цветове, което ги прави идеален избор за вашия диван, спалня или детско легло. Тези текстилни дамаски са не само красиви, но и практични, съчетавайки в себе си елегантност заради лекия отблясък, който имат и издръжливост. Изработени от 100% копринен полиестер, те са приятни на допир, с кадифено усещане и лесни за поддръжка. С тяхната водоотблъскваща характеристика (Water repellent), те са идеални за семейства с деца, предлагайки високо качество и стил в един продукт.

Дамаски за дивани Monolith

Дамаски Monolith за дивани и холови ъгли Mattro

Дамаски Monolith за диван Mattro

Дамаски за ъглови дивани Mattro - Monolith

Дамаски за дивани Mattro - Monolith

Дамаски Monolith за дивани и холови ъгли Mattro

Дамаски за дивани, спални и детски легла - Fido

Дамаски Fido са изключително подходящи за вашия диван, спалня или детско легло, предлагайки неповторим комфорт и стил. Тези текстилни дамаски се отличават с разнообразие от нежни пастелни тонове, които придават уют и елегантност на вашия интериор. Създадени с висококачествен 100% полиестер, те са изключително меки на допир и приятни за употреба. С водоотблъскващи свойства, те ви дават увереност, че вашите мебели ще се запазят в перфектно състояние. Характеристиката Water Repellent означава, че ако попадне течност върху дивана или леглото ви, изработено с тази дамаска, тя ще се стече по текстила, а няма да навлезе в него. С Fido дамаските ще съчетаете високо качество, функционалност и красота в един продукт.

Дамаски за дивани Mattro - Fido

Дамаски за ъглови дивани Fido

Дамаски за диван Mattro - Fido

Дамаски Fido за дивани Матро

Дамаски за дивани, спални и детски легла - Amsterdam

Дамаски Amsterdam представляват емблема на лукс и изисканост, напълно подходящи за вашия диван, спалня или детско легло. Предлагат се в богато разнообразие от цветове, от светли и нежни нюанси до наситени и плътни оттенъци, които могат да обогатят вашия дом с уникален стил. Изработени с изключително внимание към детайла, те съдържат 100% SILK полиестер, който придава изключителна мекота и кадифена структура. Лекият отблясък на дамаските добавя още повече елегантност на вашия интериор. Дамаски Amsterdam също така притежават водоотблъскващи качества, осигурявайки не само естетика, но и практичност като не позволяват проникването на течности към вътрешността на текстила.

Дамаски Amsterdam за дивани и холови ъгли Матро

Дамаски за дивани Матро - Amsterdam

Дамаски за диван Матро - Amsterdam

Дамаски Amsterdam за дивани Матро

Дамаски Amsterdam за ъглови дивани Mattro

Дамаски Amsterdam за дивани и холови ъгли Mattro

При избора на дамаска за вашия диван, детско легло или спалня, Mattro ви предоставя несравнимо разнообразие от възможности. Висококачествените текстилни дамаски, предлагани от Mattro, са съчетание на красота, удобство и практичност. С разнообразието от цветове и оттенъци, включително нежни пастелни тонове, наситени плътни цветове и луксозни отблясъци, можете да намерите точно този стил, който отговаря на вашите предпочитания и интериор.
Водоотблъскващите свойства гарантират, че дамаските са лесни за поддръжка и издръжливи, особено в семейства с деца. Освен това, техните меки кадифени текстури придават допълнителен комфорт и стил.

Всички дивани, предлагани в Mattro.net, са съвместими с дамаски Monolith, Fido и Amsterdam.
Модели спални, съвместими с дамаски Monolith, Fido и Amsterdam: Йоана, Нани, Валенсия, Болеро, Женева, Алиса, София, Мартина, Луксор, Арес.
Модели детски легла, съвместини с посочените дамаски: Теди, Мелани, Денис.


*Холов ъгъл Економик, диван Комо и диван Бари имат оскъпяване 10% при избор на дамаска от вида Amsterdam.