Подматрачна рамка Линия Компакт

Сглобяемата подматрачна рамка Линия Компакт е изделие на фирма за подматрачни рамки Линия, които набират огромна популярност. Ламелните системи на българския производител са стабилни и надеждни, а цените им са достъпни за всеки един български потребител. Моделът се състои от метален, издръжлив профил и ламели от варен бук, за които е характерна еластичност и здравина. Рамката се сглобява много лесно в домашни условия, което ви спестява проблема как да я вкарате в спалното помещение, особено ако е голям размер

►►Разгледайте подматрачни рамки с 20% намаление

Подматрачна рамка Линия Компакт

Броят на ламелите (15 бр.) осигурява стабилна опора на тялото, карайки го да заема естествена позиция. Това е стопроцентова гаранция, че ще се събуждате отпочинали. Специалната конструкция подсилва качествата на избрания от вас двулицев матрак, независимо дали той е пружинен или не е. Освен това, му осигурява непрекъснат приток на въздух. Това позволява на материалите да дишат, не допуска поява или задържане на влага, микроогранизми или други вредители. Така ще бъдете спокойни за отличния си сън и доброто си здравословно състояние, както своите, така и за тези на най-любимите ви хора. Трябва да имате предвид, че сглобяемата подматрачна ламелна система Линия Компакт не е пригодена за използване с повдигащ механизъм, тъй отделните и елементи са само сглобени, но не и фабрично заварени. За максимално улеснение на нашите потребители, предлагаме подробна схема, която включва както частите, от които се състои комплектът, така и подробно описание на всички стъпки, които трябва да следвате. 

Схема за сглобяване на единична рамка Линия Компакт

За единични се считат размерите от 80/190 см до 120/200 см. Тези рамки пристигат с по-малко части, защото ламелите са по-къси, и съответно, липсва средна греда, която да ги съединява.  

Единична подматрачна рамка Линия Компакт - елементи

Единична подматрачна рамка Линия Компакт - схема

Схема за сглобяване на двойна рамка Линия Компакт 

Двойните размери са между 140 х 190 и 200 до кралския размер 200 х 200. Тук частите са повече – има средна свързваща греда, а и ламелите са двойни, но това не означава, че задачата е по-трудна. 

Двойна подматрачна рамка Линия Компакт - елементи

Двойна подматрачна рамка Линия Компакт - схема

След като сте сглобили своята рамка, ви остава само да се насладите на здравословния си, релаксиращ сън. Само трябва да имате предвид, че върху модела не бива да се оказва повече натиск, от този, за който е предназначена - Линия Компакт издържа до 100-120 кг на човек. Не позволявайте и на децата си да скачат отгоре, тъй като това би могло да я повреди. Ако са спазени тези изисквания, производителя гарантира 2 години пълна гаранция.