Подматрачни рамки Mattro | качество на ниска цена | mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Подматрачни рамки - MATTRO

Метални подматрачни рамки MATTRO на ТОП цени

Ако търсите подматрачни рамки със здрава конструкция, моделите на матраци Mattro са идеално решение за вас. Всички модели подматрачни рамки Mattro са с метални профили, което ги прави издръжливи на по-високи натоварвания. Благодарение на дългогодишния си опит в предлагането на продукти за сън, матраци Mattro знаят от какво се нуждае клиента и се стремят да предложат най-доброто решение за качествен сън. Ето защо в портфолиото им присъстват както стандартни рамки, така и модели с двойни ламели, регулиране на твърдостта, разновидности на рамки с повдигащ механизъм и метални легла. Дори имат и модели с по-характерни особености като подматрачна рамка с електронно задвижване, например.

Видове подматрачни рамки Mattro

Подматрачни рамки Комфорт

Ако търсите евтини подматрачни рамки, модел Комфорт е добро решение за вас. С букови ламели е, които са захванати към металния профил с помощта на специални гумени обувчици, характерни с по-висока еластичност и осигуряване на безшумна среда за сън. Подматрачна рамка Комфорт е подходяща за всеки един двулицев матрак. Предлага се и във вариант подматрачна рамка с повдигащ механизъм, като имате възможност да изберете дали да е със стандартно отваряне или странично.

Подматрачна рамка Комфорт с повдигащ механизъм

►► Разгледайте подматрачна рамка Комфорт с повдигащ механизъм

Подматрачни рамки Лукс с регулиране на твърдостта

Един от най-качествените модели е подматрачна рамка Лукс, който предлага възможността за регулиране на твърдостта. В областта на гърба и кръста са разположени допълнителни ламели, към които са добавени плъзгачи. Чрез разместване на плъзгачите, можете да нагласяте твърдостта на рамката според индивидуалните си предпочитания. При подматрачна рамка Лукс ламелите са изработени от букова дървесина, а броят им е двоен, което прави моделът по-еластичен и ергономичен. Захванати са за металния профил с помощта на ламелни държачи от специален материал, което не позволява скърцане и неприятни шумове. Рамка Лукс също се предлага в комбинация с повдигащ механизъм с възможност за стандартно и странично отваряне.

Подматрачна рамка Лукс с повдигащ механизъм

►► Разгледайте подматрачна рамка Лукс с повдигащ механизъм

Метални легла Mattro

Метални легла Mattro са практични модели, които са комбинация от подматрачна рамка с метални крачета. Използват се като самостоятелни легла. Подходящи са за маломерни жилища или когато бюджетът за легло е ограничен. Моделите метални легла, които предлагат матраци Mattro, са Комфорт и Лукс, като характеристиките им са същите като на съответните подматрачни рамки, но са с допълнение крачета, броят на които е съобразен с големината на леглото.

Подматрачни рамки Mattro с безплатна доставка

Mattro.net е един от основните сайтове с продукти за сън, в който може да откриете точният за вас артикул, поради голямото разнообразие. Ето защо, ако си търсите подматрачна рамка, това е мястото, на което със сигурност ще откриете подходящия за вас модел. Освен, че имате богат избор, получавате продукта на най-добра цена, с големи отстъпки в цената и безплатна доставка до вашия адрес. Насладете се на качествен сън!