Подматрачни рамки - MATTRO

Сортирай по

Метални подматрачни рамки MATTRO на ТОП цени

Mattro.net – лидерът на родния пазар за производство и дистрибуция на матраци, аксесоари за матраци и продукти за сън – ви приканва да направите страхотна инвестиция, за да запазите живота на вашите домашни двулицеви матраци максимално дълъг, като ги предпазите от мухъл, похабяване и бактерии. Вземете подматрачни рамки на изгодни цени и вижте днешното ни специално предложение, а именно качествени и изгодни подматрачни рамки Mattro. Това са специално производство на нашия екип, разработващ качествени и евтини матраци, който екип отскоро вече навлезе още по-надълбоко на пазара за продукти за сън и вече може да се похвали с отлични подматрачни рамки.

Изберете модел от богатата колекция подматрачни рамки MATTRO

В богатата ни гама от подматрачни рамки MATTRO намираме няколко модела, сред които, със сигурност, всеки един от вас ще намери подходящото решение за своята спалня или детска стая. Метална подматрачна рамка Линия + R (с регулиране на твърдостта) притежава специални планки, към които може да се монтира обикновен или газов повдигащ механизъм. По този начин моделът чудесно ще пасне на всеки един потребител, без значение каква е основната му цел за протекция с покупката на подматрачни рамки за двулицеви матраци.

Подматрачни рамки - Лукс - Линия с регулиране

Метална рамка Линия Флекс (с регулиране на твърдостта) притежава изключително здрава метална основа с 3D ламелана система. Тя е допълнена от специални дървени ламели, изработени от варен бук. Към металната основа на рамката Линия Флекс са монтирани планки към които може да се монтира обикновен или газов повдигащ механизъм. Уникалното на продукта е, че може да бъде използвано и като самостоятелно легло, тъй като има специални цилиндрични крачета за регулиране и стабилност, също от метал.
Метална подматрачна система Линия Компакт разполага с букови ламели, чрез които осигурява оптимална устойчивост и елиминира успешно всякакъв шум от движение. Освен това, влакната на този модел подматрачна рамка е от многослойната структура, подобряваща устойчивостта и допълнително подсигуряваща здравината на вашето легло.

Подматрачни рамки - Линия - Линия Флекс

Подматрачна рамка Лукс също пристига с опция за регулиране на твърдостта, а освен това притежава и функцията ергономичност, което допълнително ви дарява с разкошен комфорт и удобство по време на сън, без да усещате никакви неприятни схващания или пропадания поради по-стария си матрак в леглото. Моделът е наличен и срещу по-ниска и изгодна цена – във вариант без регулиране на твърдостта.
Подматрачна рамка Комфорт Линия е конструирана по начин, позволяващ използването и за всякакви модели матраци. Този модел притежава изключително удобния механизъм за повдигане, за да регулирате перфектната позиция на своя матрак, с което да се радвате на здравословен и пълноценен сън всяка нощ.
Метално легло Комфорт на MATTRO e специализиран продукт, включващ в себе си както функциите на стандартните модерни подматрачни рамки, така и възможността да го използвате като отделна конструкция за сън, тип легло. Моделът се предлага в няколко размера – включително за двама души или за спалня – както и в специален вариант лукс, със или без възможност за регулиране.