Сребърна колекция ТЕД - еднолицеви матраци

Silver Collection на ТЕД добави и еднолицеви матраци

 

Silver Collection на матраци ТЕД съчетава в себе си съвсем нова технология за вплитане на сребърни нишки в калъфите на продуктите с цел подобряване на хигиената и качеството на Вашия сън. Среброто е етествен антиалерген, който не позволява развитието на вредни бактерии и микроорганизми. Това гарантира пълноценен сън през нощта и дни, изпълнени с енергия.

Избирайки продукти от Силвър колекцията на ТЕД, може да бъдете сигурни, че сте се погрижили възможно най-добре за Вашия организъм! В колекцията освен двулицеви модели ще откриете и два нови еднолицеви модела -  Memory Silver Flex и Exclusive Memory Silver.  И двата матрака са изработени с един от най-луксозните платове, които се използват за направата на калъфи - Silver Care.

Сребърна колекция ТЕД - дамаска

Със съдържанието на сребро в дамаската не само се постига здравословна хигиена, но и ще се сдобиете с истинско бижу за Вашата спалня, на което ще се радвате дълги години. В конструкцията на моделите са включени високотехнологични материали, съчетани така, че да удовлетворят всяко едно желание на потребителя, като направят съня му по-спокоен и приятен, за да се събуди отпочинал и с усмивка. Комбинирани са материали като индивидуално опаковани пружини, мемори пяна, латекс, профилирана HR пяна, Nova Flex и др. Продукти, които подсигуряват максималният Ви комфорт по време на сън. Друго основно предимство на изтънчената Силвър колекция от Матраци ТЕД е ватата, която е вложена в калъфите. Екологично чиста - без химическа обработка, без използвани лепила, без притеснения за нежелани алергични реакции. Натуралната конструкция на ватата и плата придават нежност и мекота на кожата, важни за отпускането на организма.

Еднолицев матрак Memory Silver Flex

Еднолицев матрак Exclusive Memory Silver

Еднолицев матрак Memory Silver Flex е модел, специално създаден за любителите на матраци без пружини. Ядрото от високоеластична профилирана HR пяна придава масажиращ ефект, спомагайки по този начин доброто кръвообращение. Добавеният слой мемори пяна придава мекота, която обгръща тялото Ви и възпрема неговите извивки. Предимство на еднолицевия модел е ципът, което спомага лесната поддръжка и осигурява здравословна среда за сън и отмора. Memory Silver Flex е продукт, съчетаващ в себе си комфорт, хигиенична среда и достъпна цена. Моделът е с вградена подматрачна рамка.

Еднолицев матрак Exclusive Memory Silver

Еднолицев матрак Memory Silver Flex

Еднолицев матрак Exclusive Memory Silver е модел, съчетаващ в себе си доказано най-добрата комбинация за сън в света - покет пружини и мемори пяна, които осигуряват комфорт и правилна позиция на тялото. Индивидуално опакованите пружини са повече на брой, отколото при останалите пружинни матраци, което гарантира два пъти повече опорни точки без излишно напрежение в мускулатурата на тялото. Калъфът е изработен от висококачествени материали - антиалергични и антибактериални. Матракът е с вградена подматрачна рамка.