Актуални промоционални предложения на матраци НАНИ

Матраци НАНИ е търговска марка, предлагаща продукти за спалня от най-съвременните суровини, предлагащи несравнимо усещане на спящия и подпомагащи неговата необезпокоявана релаксация. Понеже е наясно, че повечето потребители обръщат внимание първо на цената, производителят ежемесечно организира промоционални кампании, предлагащи разнообразни отстъпки, за да може всеки клиент да открие най-изгодното предложение. През месец Януари, 2018г. матраци НАНИ имат цели 8 предложения, които са валидни и в цялата търговска мрежа. 

Януарски промоции от матраци НАНИ

Двулицев матрак Хавай с - 25% намаление

Матрак Хавай е най-луксозното предложение на матраци НАНИ, затова отстъпката му от 25% е истински комплимент към клиента. Модел Хавай е непружинен, изграден от различни по плътност и еластичност пластове Ултрафлекс HR пяна, патентована под марката KOVAFOAM. Матракът е с втъкани нефритени частици в текстила, което оказва положително въздействие върху човешкия организъм. От матраци НАНИ гарантират пълно физическо и емоциоално въстановяване на организма, при почивка на матрак Хавай.

►► Разгледайте матрак Хавай

Двулицев матрак Бахама Мемори с 25% отстъпка

Другият луксозен матрак на НАНИ - Бахама Мемори също е намален с цели 25%. Моделът отдавна е любим на много потребители, заради страхотната мекота, която предлага, изцяло обгръщайки тялото по време на сън. Продуктът е изграден от ULTRAFLEX HR пяна, с високи плътност и еластичност, оказваща несравнима подкрепа на цялото тяло, без да предизвиква напрежение. Бахама Мемори е със специална дамаска, с втъкани сребърни нишки, действащи антибактериално.

►► Разгледайте матрак Бахама Мемори

Матраци Хавай и Бахама Мемори - промоция

- 20% намаление на матрак Аруба Мемори

Матрак Аруба Мемори е пружинният представител в пъстрия подбор промоционални продукти на българския производител НАНИ. Моделът съчетава независимите опорни точки на покет пружините и термочувствителността на мемори пяната. С така изграденото ядро, матрак Аруба Мемори кара всеки потребител да заеме комфортна позиция, без оглед на ръст и тегло. И при този модел е заложено на втъкани в дамаската сребърни нишки, за сън, несмущаван от алергични реакции.

►► Разгледайте матрак Аруба Мемори

Матрак Аруба Мемори - промоция

Двулицев матрак Сирена Мемори с намаление от 15%

Матрак Сирена Мемори е, може би, най-известният и харесван модел на матраци НАНИ. Той предлага мекота и нежно обгръща тялото, за да създаде по голям комфорт. Този ефект е постигнат, благодарение на гъвкава Полифлекс пяна и термоактивна мемори пяна. Ядрото на продукта е оптимално проветриво и не задържа влага и вредители. И тук не е пропусната грижата за кожата, под формата на сребърни нишки в дамаската.

►► Разгледайте матрак Сирена Мемори

Матрак Сирена Мемори - промоция

Матрак Модена с отстъпка 10%

Матрак Модена е изграден от плътна Полифлекс пяна, която без проблем поддържа изправени онези зони от човешкото тяло, за които е характерен по-голям натиск. По този начин, тялото не се мъчи да се напасне към матрака, за си почива спокойно, без да се причинява схващане, а в следствие от това, и болка. Калъфът е допълнително омекотен с антиалергични материали. 

►► Разгледайте матрак Модена

Матрак Модена - промоция

Еднолицев матрак Понто Мемори с - 20%

Понто Мемори е еднолицев модел, с дървена подматрачна рамка, позволяваща проветривостта му, и напълно съвместима със стандартни механизми за повдигане. Във вътрешността на продукта се намират недеформируема ковафоам пяна, която умело поддържа правилната стойка на гръбначния стълб. За максимум удобство, е добавен и слой мемори пяна, непрестанно следващ извивките на тялото. 

►► Разгледайте еднолицев матрак Понто

Еднолицев матрак Понто Мемори - промоция

Еднолицев матрак Каспия Полифлекс с ПОДАРЪК възглавница НАНИ Флекс

Каспия Полифлекс е много известен, ортопедичен модел на матраци НАНИ. Като комплимент към потребителя, през месец Януари към модела се подарява възглавница НАНИ Флекс - 1 бр. за единичните размери до 120 см и 2 бр. за двойните размери над 120 см ширина. Матракът се произвежда от плътна полифлекс пяна, а дамаската е хипоалергична. Специалното при модела е металната подматрачна рамка, която осигурява по-голяма стабилност на спящия. Възглавницата подарък НАНИ Флекс е с пълнеж от гранулиран полиуретан. Късчетата пяна са с различни плътност и големина и под натиска на главата, заемат нейната форма. Калъфката е обработена антибактериално.

►► Разгледайте еднолицев матрак Каспия Полифлекс

Еднолицев матрак Каспия Полифлекс - промоция

Матрак Тирена с ПОДАРЪК възглавница Ерго пух

Още един модел на НАНИ се ползва със специална привилегия и към него е добавен подарък - възглавница Ерго Пух. Матрак Тирена е средно твърд модел, състоящ се от висококачествена ковафоам пяна, с висока плътност, която лесно въстановява първоначалната си форма, дори при продължителен натиск. Това предпазва матрака от хлътване или други деформации. Продуктът се характеризира и с висока степен на проветривост. Както вече споменахме, към него има като подарък възглавница Ерго пух. Възглавницата е с пълнеж от силиконизирани топчета, които осигуряват средно твърдо, до меко усещане. Калъфът е микрофибър и гарантира устойчивост на износване и антистатичност.

►► Разгледайте матрак Тирена

Матрак Тирена - промоция

Матраци НАНИ и техните актуални промоции се предлагат и от онлайн магазина Mattro.net. Всичко, което е нужно да направите, е да разгледате предложените модели и да изберете най-подходящия за вас. Поръчката е бърза, без излишни стъпки, защото ние ценим вашето време! Доставяме поръчаните продукти в най-кратки срокове и напълно безплатно до всеки град или село в страната! Възползвайте се!