Вип матрак Сирена Фреш Мемори

Матраци НАНИ във VIP Brother 2014

Тази година, освен всички български звезди, под покрива на най-популярната къща - къщата на на Вип Брадър, влезе и още една знаменитост - звездата на Матраци НАНИ -  любимият на мнозина матрак Сирена Фреш Мемори. Матракът е луксозен продукт на фирма ПАРАЛЕЛ, който има структура от двулицево, профилирано ядро с впечатляваща височина, създадено изцяло от разработената специално ULTRAFLEX HR пяна с отличаващи се еластичност и плътност.

Матрак Сирена Фреш Мемори

►► Разгледайте матрак Сирена Фреш Мемори

Матрак Сирена Фреш Мемори - звездата във Vip Brother

В мекия и приятен калъф е разположена високотехнологична и термоактивна пяна Memory Foam от едната страна, както и слой комфортна, омекотена допълнително пяна от другата. Разполага и с цип за лесно и бързо почистване, когато това е необходимо. Всички тези предимства на матрака предлагат на потребителя опора и комфорт, необходими за спокоен сън.

Матраци Нани са предпочитана и обичана марка за различни продукти за спалня през последните години и интересът към тях във всеки ОБРАЗЦОВ ДОМ е огромен. Това е водещата причина на организаторите на Вип Брадър да изберат без колебание Сирена Фреш Мемори да осигури комфорт и спокойствтие на звездите.