Топ матраци с нестандартни размери

Топ матраци с нестандартни размери - изработка

Топ матраците са бързо и лесно решение за подобряване на усещането на вече не толкова удобният ни матрак или просто да коригирате появилите се неравности по него. За да поддържате и подобрите здравето си е необходимо сънят ви да бъде пълноценен. Както матраците, така и топ матраците се предлагат във всички стандартни размери - 82 х 190, 90 х 200, 114 х 190, 120 х 200, 140 х 200, 144 х 190, 160 х 200, 164 х 190, 180 х 200. Но понякога се оказва, че размерът ви е нестандартен и това би ви затруднило в избора на топ матрак.

Повечето производители на матраци, топ матраци и много други продукти за сън, предлагат и изработване на топ матраци с нестандартни размери. Едни от най-предпочитаните производители - матраци Mattro предлагат изработване на топ матраци с нестандартни размери в срок от 3 - 5 работни дни. Освен това те могат да ви предложат и богато разнообразие от топ матраци изработени с различни качествени материали, но и с различна степен на усещане - мек, твърд или със средна степен на усещане, също така може да изберете дали топ матракът да бъде със сваляем калъф

Как да изчислим цената на топ матрак с нестандартен размер?

Топ матраци с нестандартни размери - схема

Обикновено на всеки продукт от портфолиото е приложена цена за изчисляване на m2.

Ето как да изчислите цената на топ матрак с нестандартен размер:

Ако вашият размер е 155 х 180, е необходимо да сметнете 1,55 х 1,80 умножено по цената за нестандартни размери (m2). Например 1,55 х 1,80 х 100,00 лв сумата, която ще получите е 279,00 лв. Това е сумата, която ще бъде необходимо да заплатите. Всеки топ матрак има различна цена на m2. За да бъде изработен продукт в нестандартен размер се изисква предварително да се заплати 50% от сумата по банков път. Ако изпитвате затруднение или не сте сигурни, че изчислената цена от вас е точна, то винаги може да се свържете с нас на посочените по-долу телефони или да се свържете с нашите консултанти в чат системата в долния десен ъгъл и те ще ви помогнат с изчислението на топ матрак с нестандартен размер.

►►Разгледайте топ матраци с - 75% намаление

Топ матраци с нестандартни размери и безплатна доставка

Всички продукти изложени в сайта се доставят напълно безплатно в цялата страна, както до по-малките населени места, така и до големите градове - Благоевград, Добрич, Хасково, Силистра, Ловеч, Бургас, Пазарджик и много други. Ако се намирате в градовете Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново и Димитровград, то може да посетите нашите физически магазини.