Матраци и топ матраци за каравани и кемпери

Ако сте любители на пътуванията и предпочитате да почивате на палатки, каравани или кемпери, то със сигурност трябва да се оборудвате и с удобен матрак или топ матрак. Сънят е от особено значение за добрия тонус и здраве, а по време на почивка е задължително да се наспивате качествено.

Матраци и топ матраци за кемпери

 

►►Разгледайте топ матраци с - 75% намаление

Какви матраци да изберете за вашата каравана или кемпер?

В зависимост от това как сте обзавели своята каравана или кемпер, подходящите матраци са различни. В повечето случаи предпочитани са двулицевите матраци, а изборът на материал е изцяло ваш. Може без притеснения да изберете матрак с покет пружини, класически пружини бонел или пък пяна. Размерът зависи от леглата или диваните, които използвате, но дори той да е нестандартен не се притеснявайте - в онлайн магазин mattro.netможе да заявите матрак по индивидуална широчина и дължина.  Ако не сте сигурни в избора или пък желаете да получите професионалното мнение на нашите консултанти, може да го направите на тел: 0700 200 22, 0885 545 060 и 0882 711 279, а доставката ни е безплатна, независимо в кое населено място се намирате.

Матрак за кемпери и каравани

Топ матраци за кемпери и каравани

Топ матракът е друг много удачен аксесоар, подходящ за оборудването на каравани и кемпери. Топ матраците са тънки матраци с височина между 3 и 9 см, които имат функцията да подобрят комфорта по време на сън. Друг техен плюс е, че са лесно преносими и са изключително практични по време на почивката ви. В зависимост от това с какво ядро е топ матракът, може да постигнете различни усещания – от повече мекота до приятен масажиращ или охлаждащ ефект. Топ матраците с класическа полиуретанова пяна дават по-твърда опора по време на сън и са идеални за случаите, в които желаете да елиминирате даден дефект на използвания диван или матрак като например неравности.

Топ матраци за кемпери и каравани

Топ матраците с латекс пък са по-луксозно предложение и са отличен избор, ако желаете да инвестирате в нещо дълготрайно. Ако пък търсите истински релакс по време на вашата почивка, то определено топ матраци с мемори пяна са най-добрият вариант. Освен модели с класическа мемори пяна, която кара тялото да се отпусне, вече на пазара се предлагат и топ матраци с охлаждаща мемори пяна, които са идеални за горещите летни нощи.

Кемпеи и каравани

Матраци и топ матраци за тирове и камиони

В онлайн магазин  mattro.net може да заявите и своята индивидуална поръчка за матрак или топ матрак за кемпер, каравана или камион, който да използвате при пътувания. Нашите партньори предлагат богата гама продукти, които в най-кратък срок ще изработят в размер по индивидуална поръчка.
Спете удобно и се чувствайте комфортно, където и да сте и поръчайте още сега матрак или топ матрак на разумна цена за вашия кемпер или каравана!