Favourite Nova Orthopedic медицински матрак от ТЕД

Матрак Favourite Nova Orthopedic - медицинско изделие

Матраци ТЕД е българска марка за матраци, която безсъмнено е позната на всички с качествените продукти за сън, които предлага от дълги години. Неслучайно брандът се отличава с продуктова гама от матраци, подходяща за малки и големи. Стремежът на ТЕД-БЕД АД е ориентиран към създаването на продукти, които изцяло да удовлетворят желанията на многобройните потребители. Днес тази мисия може да се счита за напълно успешна с регистрирането на любимия на всички двулицев матрак Favourite Nova като медицинско изделие и с новото име Favourite Nova Orthopedic.  Това означава, че той официално е признат от Изпълнителната Агенция по Лекарствата към Министерството на здравеопазването като ортопедичен матрак, подходящ за болни, трудноподвижни хора и хора със здравословни проблеми като болки в гърба и кръста, както и за всички хора, търсещи удобен и качествен матрак.

►► Поръчайте матрак Favourite Nova Orthopedic със супер намаление

Характеристики и конструкция на матрак Favourite Nova Orthopedic

Матрак Favourite Nova Orthopedic - Конструкция

Въпреки новото име на модела, той остава с непроменени характеристики и конструкция. Благодарение на анатомичните и ортопедичните му качества, ще постигнете спокойствието и комфорта, които търсите.  Ядрото от над 500 бр. покет пружини на кв.м осигурява комфорт във всички 7 зони на вашето тяло. Това означава, че мускулите на главата, кръста, коленете и стъпалата ще могат да освободят натрупания стрес в приятна мекота, а частите, изискващи по-прецизна поддръжка като раменете, седалищната част и подбедриците, ще бъдат разположени равномерно в подходяща позиция. Зонирането гарантира правилна позиция за цялото тяло, но същевременно за това няма да са ви необходими усилия. Към ядрото е добавен и слой мемори пяна, който нежно следва всяка извивка на тялото, за да спомогне на тялото за неговото отпускане и пълната му релаксация. Поради тези характеристики на матрак Фаворит Нова Ортопедик той се определя като пасивен или статичен вид матрак. Неговата повърхност не се движи, а антидекубиталният ефект равномерно разпределя налягането.

Защо да изберете матрак Favourite Nova Orthopedic?

Матрак Favourite Nova Orthopedic

Ортопедичният матрак Favourite Nova Orthopedic е модел, който е променил съня на много хора. Неслучайно той има отличен резултат от независимата лаборатория LGA, Германия за качество и надеждност. Той е подходящ за всеки потребител, който търси здравословен, спокоен и комфортен сън. Матракът е един от водещите и най-предпочитани модели на матраци ТЕД, което доказва неговите отлични характеристики. Ако страдате от безсъние, постоянни болки в областта на гърба и кръста, събуждате се недоспали и без енергия или имате други здравословни проблеми и прекарвате повече време в леглото, не се колебайте и поръчайте още сега матрак Favourite Nova Orthopedic – истински ортопедичния матрак! Доверете се на професионалистите на матраци ТЕД, защото те знаят какво е най-важно за добрия сън. Ние от онлайн магазин за матраци Mattro.net с радост ще ви помогнем в борбата за качествен сън и ще доставим продукта безплатно до вашия адрес във всеки град или село!