Колекция Sleep Genesis - от матраци ТЕД

Ергономична колекция Спийп Генезис - матраци ТЕД

От дълго време матраци ТЕД са се наложили на българския пазар, а и не само, доказвайки, че те са лидери в изработката на спални продукти. Всяка нова тяхна колекция показва на потребителите нови технологии и иновативни материали. Колекция Sleep Genesis представя пет нови модела, които стават част от семейството на матраци ТЕД. Всички продукти са двулицеви матраци, които притежават ергономични свойства и в тях са използвани нови производствени технологии и материали. Чрез тази си серия, матраци ТЕД представят най-новите тенденции в продуктите си за сън и доказват още веднъж своя професионализъм и факта, че не случайно са номер едно на пазара. Представяме ви и моделите, част от колекция Слийп Генезис, в които със сигурност ще откриете матрака за вас и вашия качествен сън.

Колекция Sleep Genesis - матрак O-Zone+

Матрак O-zone +

Модел от висок клас с уникална структура и луксозна височина от 28 см. Ядрото на матрак O-zone + е съставено от три различни материала - Cool gel мемори пяна, профилирана HR пяна и слой кокос. Разполага с две различни страни на усещане - балансирана твърдост и твърда страна.  Благодарение на специалния профил на HR пяната се създава максимален комфорт на тялото и еластичност с лек пружиниращ ефект. Калъфа на матрак O-zone + е съставен от текстил NeoVogue, придаващ приятно и нежно чувство върху тялото.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак O-zone +

Колекция Sleep Genesis - матрак Flex Fusion

Матрак Flex Fusion

Този матрак разполага с хибридна конструкция от трислойно ядро - двустранно профилирана BodySoft пяна, пяна BodyCare и HR. От двете си страни модела има 7 зони на комфорт предлагащи индивидуален комфорт за всяка част от тялото ви. Заради различните си пяни от двете страни се усещат и две нива на твърдост. Непрошивния външен калъф пък е изключително приятен и мек на допир, създаващ максимален комфорт.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Flex Fusion

Колекция Sleep Genesis - матрак Flex Fit

Матрак Flex Fit

При матрак Flex Fit ще срещнете иновативната технология Air Flow - въздушна възглавница, която създава отлична вентилация и оптимизиране на въздушния поток във всички профили на матрака. Самото му ядро е съставено от профилирана BodyComfort пяна с обособени седем зони на комфорт и HR пяна. И тук се срещат две страни с различно усещане. Матрак Flex Fit е регистриран като полезен модел, подходящ и за малки деца. Височината му също е много комфортна - 27 см. Разполага и с външен и вътрешен калъф.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Flex Fit

Колекция Sleep Genesis - матрак Ergo Disc

Матрак Ergo Disc

При този продукт ще срещнете специална ErgoDisc пяна BodyCare, която създава правилна позиция на гръбначния ви стълб. От двете страни пък има разположена 7-зонова пяна BodySoft. По този начин освен правилната позиция и индивидуалното усещане на всяка част на тялото ви, вие ще изпитате и лек масажиращ ефект. Продукта е сертифициран като медицинско изделие - Pending. Калъфа е снабден с цип, позволяващ лесното му сваляне и отличната хигиена.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Ergo Disc

Колекция Sleep Genesis - матрак Body Zone

Матрак Body Zone

Матрак Body Zone е съставен от двустранно различно профилирана BodyAnatomic пяна с 5 зони на комфорт. Уникалното в модела са множеството подвижни пластинки (опорни точки) на повърхността му. И в този матрак калъфа от Neo Vogue текстил е снабден с цип за лесната му поддръжка.

Доверете се на матраци ТЕД и тяхната иновативна и ергономична колекция Sleep Genesis. Всички им модели ще откриете в нашия web магазин за качествени продукти за сън - Mattro.net.